Skip to content
Politică

Rareș Bogdan explică decizia luată: Intrarea mea în politică are legătură cu faptul că PSD încearcă să acapareze tot

Rareș Bogdan a declarat, joi, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Bună, România!”, că a decis să intre în politică pentru că ”PSD încearcă să acapareze tot”, iar declarațiile actualilor lideri politici ”ne apropie nefiresc de Rusia”.

”Intrarea mea în politică are legătură directă cu ce se întâmplă în România și cu faptul că PSD încearcă să acapareze tot. Pe mine mă sperie și ce face Orlando Teodorovici, și declarațiile domnului Tăriceanu, și ale domnului Dragnea, și ale lui Darius Vâlcov. Mi se par niște declarații care ne apropie nefiresc de Rusia”, a declarat Bogdan.

Acesta a declarat și că cea care l-a convins să candideze la alegerile europarlamentare este soția fostului lider liberal Mircea Ionescu Quintus.

”A fost o discuție de lungă durată. Astăzi, la ora 11 nu eram încă hotărât pentru că după 15 ani de presă e greu. (…) Am vorbit cu doamna Quintus, a avut un cuvânt extrem de greu. Eu am avut o relație specială, pe care niciodată nu am prezentat-o public, cu Mircea Ionescu Quintus, doamna Quintus are o simpatie specială pentru mine și dânsa mi-a spus: «Rareș, cred că Mircea s-ar bucura foarte mult dacă tu ai face acest pas pentru că ești o voce puternică, lucrurile degenerează în politica din România, derapează grav și poate vei putea face mai mult apărând libertatea presei, libertatea de expresie, încercând să faci ce ai făcut pe tv și în presă, dar de data asta în politică». A fost un imbold final. 

Primul om cu care am vorbit după ce am terminat declarația de presă a fost Crin Antonescu, care m-a sunat, al doilea a fost vorbit cu Emil Boc și apoi am vorbit cu tatăl meu care mi-a spus «sper că ai făcut un lucru bun, te susțin, sper că știi ce ai făcut»”, a mai spus Rareș Bogdan.

1 comentariu la “Rareș Bogdan explică decizia luată: Intrarea mea în politică are legătură cu faptul că PSD încearcă să acapareze tot

  1. Ce impostor ! Cica intra in activitatea politica de teama sa nu acapareze PSD tot ! Cata nerusinare! Merige la Bruxelles pentru ca ciolanul este mare, mare de tot !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *