Skip to content
Politică

Rareș Bogdan face anunțul: „Cel târziu în aprilie vom avea alegeri anticipate”

Inquam Photos / Octav Ganea

Alegerile anticipate vor avea loc cel târziu în aprilie, a declarat luni eurodeputatul Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL și liderul delegației române din PPE, care a mai precizat că, în prezent, liberalii poartă negocieri cu celelalte partide parlamentare pentru declanșarea scrutinului, scrie b1.ro.

„Noi vom folosi toate mijloacele constituționale pentru a genera alegeri anticipate. Este obligația noastră. Este o cerință a alegătorilor noștri. Acest demers este susținut de USR, UDMR și PMP. Ne așteptăm ca cei care au sprijinit investirea Guvernului Orban, din 23 de parlamentari ALDE, să susțină demersul nostru. (…) Este normal să ne dorim o majoritate formată din două sau trei forțe politice, din care vioara întâi să fie PNL și un Guvern condus de Ludovic Orban. Veți vedea că avem toți pașii pregătiți. Lunile februarie, martie vor fi extrem de interesante. Cel târziu în aprilie vom avea alegeri anticipate”, a declarat Rareș Bogdan, la Digi24.

 

Pro România susține alegerile anticipate

Cei nouă parlamentari demisionari din Pro România vor susține și ei alegerile anticipate, a subliniat eurodeputatul PNL.

„Avem toată convingerea că grupul condus de Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin, cei nouă demisionari din Pro România, vor susține acest demers. Ar mai fi nevoie de 24 de voturi care pot fi formate din demisionari, din așa-numiți independenți și din cei care aparțin minorităților naționale. (…) Liderii politici, în frunte cu Ludovic Orban, muncesc la acest demers de declanșare a alegerilor anticipate”, a mai spus Rareș Bogdan.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *