Skip to content
Politică Puterea Știrilor Video

Rareș Bogdan identifică două MARI PROBLEME pentru USR și Cioloș: Acolo nu există!

http://inquamphotos.com

Invitat la emisiunea Puterea Știrilor, prezentatorul emisiunii Jocuri de putere de la RealitateaTV a făcut o scurtă radiografie a partidelor de Opoziție din România:

PNL este singurul partid în afară de PSD care are organizații, structuri, în toate cătunele, satele și comunele României. Va fi interesantă și mișcarea pe care o fac cei de la USR și PLUS. Acolo lucrurile, dacă merg împreună Dacian Cioloș pe primul loc și cu o listă inteligentă, ei pot să scoată un scor bun. Ar putea să scoată undeva între 16-18%. Se pot duce chiar spre 20. 

Mai mult, jurnalistul identifică actualele probleme ale celor două partide conduse de Dan Barna și Dacian Cioloș și motivul pentru care nu vor putea face un scor prea mare la viitoarele alegeri:

”Ei au două mari probleme. Prima dintre ele se numește zona Moldovei, unde USR-PLUS nu există. La fel în zona Dobrogei, o parte din Oltenia. Ei sunt foarte puternici în București și foarte puternici în Transilvania-Banat. Parțial în Bucovina. Restul zonelor sunt complet neacoperite. Cele două partide au sub 10%”. 

Are și un sfat pentru fostul premier tehnocrat dar și un reproș pentru acesta, cu referire la lipsa acțiunii de la alegerile din 2016

”Nu trebuie să se lase prostit de prieteni și de consilieri că el va fi oricum prim-ministru. Trebuia să lupte cu ei, pentru că pe atunci scorul PNL – USR nu era de 20, respectiv 10%”.

1 comentariu la “Rareș Bogdan identifică două MARI PROBLEME pentru USR și Cioloș: Acolo nu există!

  1. Draga Rares, ce sa-i faci, tov. general-profesor-profet nu a prea ajuns chiar peste tot ! In rest, stai linistit, daca se aliaza cu ,,algebristii” partidul d-lui Barna nu trece de 13%, pe cand singuri s-ar putea sa aiba cam 11%. Deh, ce sa-i faci, o populatie rural-paternalista cam atata poate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *