Skip to content
Politică

Rareş Bogdan ignoră decizia lui Iohannis: Prima noastră opţiune rămâne USR şi UDMR. Îi rog să continuăm guvernarea sub conducerea lui Florin Cîţu

Inquam Photos/George Calin

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan afirmă că are la dispoziţie cercetări sociologice care arată că „prima opţiune a românilor” este coaliţia formată din PNL, USR şi UDMR. În acest context, Rareş Bogdan le transmite celor de la USR că îi aşteaptă să revină în coaliţia de dreapta, pentru ca guvernarea să continue sub conducerea lui Florin Cîţu.

Sigur că prima noastră opţiune rămâne, indiscutabil, USR PLUS şi UDMR. Nu am ascuns că dorim refacerea coaliţiei, nu am ascuns că noi, încă de la început, am dorit această coaliţie votată de un număr extrem de mare de români, pentru care românii au ieşit în stradă, pentru care românii au făcut eforturi extraordinare, şi/au pus speranţe, să continue să implementeze reforme”, a declarat Rareş Bogdan, miercuri seară, într-o emisiune la Digi 24.

El nu a dat detalii cu privire la discuţiile purtate miercuri de liderii PNL, USR şi UDMR. „A fost o discuţie care a depăşit faza unor simple tatonări. (…) S-a făcut un pas înainte spre rezolvarea acestei crize şi eu cred în continuare, şi v-o spun cu siguranţă, să ne uităm pe cercetările sociologice, vedem foarte clar că prima opţiune a românilor este pentru această coaliţie PNL-USR-UDMR”, a spus Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan a menţionat că îşi doreşte ca USR să revină în coaliţie, într-un guvern condus de Florin Cîţu. „Noi nu ne dorim altceva decât USR să dovedească responsabilitate (…) De asemenea, m-aş bucura foarte mult ca consilierii generali USR coordonaţi de către domnul Vlad Voiculescu să înţeleagă că atunci când se cer bani pentru spitalul de la Pipera trebuie să-i acorde.

Vă spun şi ultima condiţie: Partidul Naţional Liberal ocupă 27% din fotoliile din Parlamentul României, partidul Uniunea Salvaţi România ocupă 15,5% din fotoliile din Parlamentul României. Potrivit protocolului la care dânşii fac referire, Partidul Naţional Liberal este cel care dă premierul. Premierul, conform votului din (…) PNL este Florin Cîţu. Îi rog să se întoarcă la masă, să numească miniştri şi să continuăm guvernarea sub conducerea lui Florin Cîţu”, a adăugat Rareş Bogdan.

1 comentariu la “Rareş Bogdan ignoră decizia lui Iohannis: Prima noastră opţiune rămâne USR şi UDMR. Îi rog să continuăm guvernarea sub conducerea lui Florin Cîţu

  1. Vorbe, vorbe, vorbe!!! Sunteti atat de fixati fiecare pe ce vrea ca nu o sa mai lucrati vreodata impreuna, NICIODATA!!! Si voi stiti asta!!!!! V-ati facut fiecare damblaua pe spatele poporului roman si tot nu ati invatat lectia: ca voi sunteti pusi acolo de romani sa lucrati pt romani, si nu pt voi personal, se aude, „domnul” rares?????
    Sper sa dispareti toti din politica, acolo e nevoie de oameni rationali nu de ciurucuri precum voi, astia de acum!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *