Skip to content
Politică

Rareș Bogdan îi pune în gardă pe PSD-iști: Dragnea trebuie urmărit ca nu cumva să se sinucidă! EXCLUSIV

http://inquamphotos.com

Liderul social-democraților, Liviu Dragnea, miercuri, în Parlament, a avut o ieșire extrem de dură la adresa jurnaliștilor prezenți, în momentul în care a fost întrebat dacă o lege adoptată recent, privind executarea pedepsei la domiciliu, îl ajută.

„Sunt și eu om și îmi ajunge să răspund la prostii. Nu o să mai răspund la niciuna. Vorbiți cu Iohannis să dea un decret să mă împuște mâine și de poimâine să discutați despre ce se poate întâmpla în țara asta. Au ajuns oameni tineri să susțină abuzurile, toate prostiile o să spuneți că mă avantajează pe mine. Cu ce dracu să mă avantajeze pe mine? Mi-au distrus viața ani de zile”, a spus liderul PSD.

" "
" "

În acest context, redacția PSnews.ro a luat legătura miercuri cu jurnalistul Rareș Bogdan pentru a analiza ieșirea lui Dragnea. Astfel, omul de televiziune a atras atenția celor de la PSD că Liviu Dragnea a clacat psihic, iar social-democrații „să îl păzească să nu își pună capăt zilelor”.

„Omul a clacat psihic. Trebuie urmărit ca nu cumva să se sinucidă. Este reacția unui om care în acest moment nu mai este rațional. A clacat psihic. Este pentru prima dată când omul care afișa un calm complet, enervant de multe ori cu calmul lui englezesc, ne-a arătat în acest moment adevărata față. Nu mai rezistă. Presiunea este prea mare pe el și trebuie păzit bine de apropiați. Le dau un sfat:s ă îl păzească să nu își pună capăt zilelor. Dacă ar avea un pistol în mână cred că s-ar împușca. Să aibă grijă să nu se spânzure”, a declarat Rareș Bogdan în exclusivitate pentru PSnews.ro.

" "

1 comentariu la “Rareș Bogdan îi pune în gardă pe PSD-iști: Dragnea trebuie urmărit ca nu cumva să se sinucidă! EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *