Skip to content
Politică

Rareș Bogdan îl avertiează pe ministrul de Externe: Nu blocați votul diasporei! Știu ce faceți în consulate

Rareș Bogdan, candidat PNL la europarlamentare, i-a avertizat pe guvernanții PSD-ALDE, și mai ales pe ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, să nu încerce să blocheze votul românilor din diaspora. Bogdan a afirmat, în fața susținătorilor PNL din Brașov, că știe ce se întâmplă în consulate și știe ce directive a dat Meleșcanu în minister.

Diaspora va vota și va vota cu partidul care are șanse să îngenuncheze PSD și acesta e doar PNL!, a insistat Rareș Bogdan.

”Ce vom face noi? Simplu! Vom finanța autostrada de la Brașov la Ploiești cu fonduri europene, autostrada de la Brașov la Sibiu cu fonduri europene, spitalul regional de la Brașov cu fonduri europene, aeroportul Brașov cu fonduri europene.

Noi nu stăm cu mâna întinsă, dar îi rog foarte mult, le atrag atenția celor din PSD, în frunte cu ministrul Suciu, cu președintele Dragnea și cu Codrin Ștefănescu Cap-de-Cauciuc nu mai șantajați primarii noștri! Îi vom apăra! Nu-i mai șantajați, nu-i mai amenințați, pentru că n-o să vină cu voi, o să lupte și o să vă îngenuncheze! 

Îi atrag atenția lui Teodor Meleșcanu: sunteți om în etate, nu vă petreceți sfârșitul vieții în pușcărie, nu blocați votul diasporei! Știu ce vreți să faceți, știu ce faceți în consulate, știu ce directive ați dat în minister! N-o să-i blocați pe români să voteze! Diaspora va vota și va vota cu partidul care are șanse să îngenuncheze PSD și acesta e doar PNL!”, a declarat Rareș Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *