Skip to content
Politică

Rareș Bogdan îl avertizează pe Dragnea: Fiecare va plăti. Tic-Tac!

 

Jurnalistul Rareș Bogdan i-a transmis președintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, un avertisment, precizând că într-o zi „va plăti” după ce unul dintre invitații emisiunii „Jocuri de Putere”, de la Realitatea TV a făcut anumite declarații cu privire la trecutul lui Dragnea.

„Iar acest popor jumulit, minţit, manipulat ordinar cere dreptate. Şi o va aprimi. Fiţi siguri. Fiecare va plăti. Tic-tac, domnule Dragnea! Tic-tac!”, a scris Rareș Bogdan.

Redăm mai jos mesajul complet publicat de Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook:

„ŞI STALINGRADUL A CĂZUT, DOMNULE DRAGNEA! TIC-TAC!

N-o să intru în demolarea unor atacuri la care mă aştept din cauza asocierii de fapte istorice, personaje şi conjuncturi asemănătoare, motiv pentru care îi reamintesc lui Liviu Dragnea că au mai căzut Roma, Constantinopolul, Imperiul Persan şi Regatul Maghiar etc. Deci destinul preţioasei sale făpturi cu sosete de prosop la sandale din obor e mai străveziu decât un molid căruia i-au zburat fulgii de groază aşteptând drujbele prietenilor lui „papa socru”.

Pot, însă, să remarc, cu amărăciune, că deşi românii au înjurat Armata Roşie cu pasiune, practicile staliniste sunt mai dragi copiilor Anei Pauker decât adevărul – un concept retrograd, burghez, chiar aristocratic in tarisoara noastra care încurcă socotelile politice.

Aseară, la „Jocuri de Putere”, un om a avut un curaj rar şi a dezvăluit cum a ajuns un judeţ la mâna unui asexuat al istoriei demnităţii, pe numele lui deconspirat Liviu. O istorie cu mită, cu minciună, cu ameninţări şi potlogării de care statele bananiere şi mafia calabreză s-ar ruşina şi ar cere reciclare în Teleorman. Ce făceau agenţii poliţiei sovietice când cineva avea curajul să denunţe mizeria? Dacă era femeie, era categorisită curvă beţivă, dacă era bărbat, era socotit, invariabil, nebun şi internat. Când nu erau seceraţi pe loc.

Neputând să-l radă de tot pe invitatul meu, îl scot nebun. Căci în istoria manipulării, decredibilizarea joacă un rol vital. Numai că, domnule Dragnea – şi dragi deontologi de mucava de la Hot…. şi Ziare…. care iniţial aţi considerat evenimentul din emisiunea mea valid, apoi deoarece aveţi pe pereţii de la Răsărit pozele şefilor voştri de la SIE, primii şi SRI, cei cu „punctcom” aţi tratat ulterior cu siktir – Armata e lungă baieti si fete si comenzile pe unitate nici nu stiti de unde va vor veni…..si atunci vom rade.

Adevărul nu poate fi manipulat, deoarece în România, instituţiile au început să funcţioneze. Instituţiile au realizat că au un singur suveran: poporul român. Iar acest popor jumulit, minţit, manipulat ordinar cere dreptate. Şi o va aprimi. Fiţi siguri. Fiecare va plăti. Tic-tac, domnule Dragnea! Tic-tac! Asta seara CONTINUAM impreuna demascarea, asta dupa ce vom vorbi putin, pentru a cata oara…, de mizeriile de la Loterie si de „politicianul playboy” si „dezvaluirile uriase” din ultimele 24 de ore prezentate cu lux de amanunte in urma cu aproape 6 luni (!!!!!!!!) la „Jocuri de putere”, celebrul denunt al „omnilogicului Gabi Marin”

(P.S. Contraofensiva sovietica a incercuit trupele germane si a eliberat orasul. Asocierea se refera la faptul ca a fost o batalie grea!!!!!! Cu mult sange…. ASTA pentru cei care ma intreaba de ce nu am pus spre exemplu TROIA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *