Skip to content
Politică

Rareș Bogdan îl desființează pe Teodorovici după afirmațiile de la audierea lui Cîțu: Comportament de interlop!

Inquam Photos / Octav Ganea

Europarlamentarul Rareș Bogdan, liderul delegației române din grupul PPE al Parlamentului European, în exclusivitate pentru PSnews.ro, a taxat dur atitudinea ministrului demis al Finanțelor, Eugen Teodorovici, la audierea lui Florin Cîțu, ministru propus de Ludovic Orban să-l înlocuiască pe PSD-ist.

Liberalul atrage atenția că PSD a reușit în ultimii 3 ani, prin Bacalabașa, Codrin Ștefănescu, Eugen Teodorivici și Nicolicea, să aducă „comportamentul de stradă, de gașcă, interlop, în interiorul zidurilor simbolului democrației dintr-o țară cu democrație reprezentativă”.

„Acestui om cred că îi lipsesc inclusiv cei 7 ani de acasă”

Rareș Bogdan susține că derapajele lui Teodorovici din ultima perioadă „arată, pe de o parte, teamă, pe de altă parte indică nesiguranță, foarte multă frustare și o lipsă cruntă de educație”,

„În politica românească din ultimii 150 de ani a existat, chiar și în momentul unor adversități crunte, o anumită decență, civilizație comportamentală. Din păcate, ce a reușit să facă PSD în ultimii 3 ani, prin domnul Bacalabașa, Codrin Ștefănescu, Eugen Teodorivici, Nicolicea, este exact aducerea comportamentului de stradă, de gașcă, interlop, în interiorul zidurilor simbolului democrației dintr-o țară cu democrație reprezentativă.

Eu cred că derapajele lui Eugen Teodorovici din ultimele luni arată, pe de o parte, teamă, pe de alt parte arată nesiguranță, foarte multă frustare și o lipsă cruntă de educație. Acestui om cred că îi lipsesc inclusiv cei 7 ani de acasă. Are o aroganță afișată care nu îl ajută la absolut nimic, nu îi ajută nici partidului, dar foarte grav este că afectează imaginea Parlamentului României în ansamblu. Ce o să spună oamenii care privesc Parlamentul ca pe un for de dezbatere, în momentul când vine acest individ cu acuzații abosolut de birt de colț de piață?”, a declarat europarlamentarul PNL Rareș Bogdan.

Amintim că la audierile ministrului propus pentru Finanţe, Florin Cîţu, senatorul PSD Eugen Teodorovici s-a dat în stambă: a făcut aluzii grobiene, a folosit expresii de mahala şi a bruiat, mereu, discuţiile, enervându-i chiar şi pe colegii din PSD. Când nu s-a certat cu palamentarii PNL, Teodorovici s-a amuzat cu fostul său şef politic – Victor Ponta.

Jignirile rostite de Eugen Teodorovici în Parlament: „Îmi plac curvele, dar nu în politică“. Ulterior, ministrul de Finanţe a negat: „Nu-i adevărat, nu ştiu de ce insistaţi cu asta. Mai verificaţi o dată informaţia“. Însă Teodorovici fusese filmat. Într-o intervenţie la Digi24, Teodorovici a explicat că afirmaţia sa nu a fost vizavi de Florin Cîţu, ci de „ultimele achiziţii ale PSD”, adică Cozmin Guşă. De asemenea, acesta a mai adăugat că exprimarea sa a fost o metaforă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *