Rareş Bogdan: În momentul acesta istoric, această alianţă, PSD-PNL, trebuie să co-existe

PSD-PNL
Sursa foto: PSD-PNL / COLAJ OBSERVATORUL PRAHOVEAN

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, Rareş Bogdan, a afirmat că alianţa PNL – PSD trebuie să existe în acest moment şi a precizat că dacă el face scandal şi mai fac acest lucru încă doi, trei, atunci „lucrurile se duc naibii şi nu-i bine să se ducă”.

Rareş Bogdan a fost întrebat, sâmbătă, la emisiunea Insider Electoral de la Prima TV, dacă nu are un junghi în stomac că este pe aceeaşi listă cu PSD la alegerile europarlamentare.

„Eu am trecut, am învăţat că trebuie să treci peste orgolii şi peste lucruri. Am fost atacat, am fost maimuţărit, am fost atacat subteran, ultima dată cu ceasuri. Aşa că ar trebui să fiu foarte supărat. Am fost jignit. Dar ştiu un lucru. În momentul acesta istoric, această alianţă trebuie să co-existe. Dacă eu fac scandal şi mai fac doi, trei la nivelul meu, lucrurile se duc naibii şi nu-i bine să se ducă. Vedem ce se întâmplă. Tocmai au spart frontul la Harkov şi abia au reuşit să revină după ce au trimis cele mai multe trupe de elite de la începutul războiului, au concentrat în nord ucrainenii. Nu e un joc mărunt să ţii o ţară care are 650 de kilometri, în stabilitate într-un astfel de moment. Lucrurile evoluează prost din păcate”, a declarat Rareş Bogdan.

El a comentat ăi afirmaţia liderului PSD Marcel Ciolacu potrivit căreia  i-a scos pe liberali din mocirlă.

„Recunosc că exprimarea mi s-a părut cel puţin nefericită, mai ales că noi am avut o şedinţă de coaliţie, luni, în care, chiar dacă eu am întârziat puţin la ea, venind de la Malaga, din rândul comunităţilor de români din Andaluzia, a fost tocmai asta discuţia. Noi cei zece, cei cinci care conducem Partidul Naţional Liberal, cei cinci care conduc Partidul Social Democrat, ca să o luăm în ordine, Nicolae Ciucă, Rareş Bogdan, Lucian Bode, Dan Motreanu, George Flutur, respectiv, Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Sorin Grindeanu, Gabriela Firea, Paul Stănescu, ne-am dovedit, chiar dacă am participat la mitinguri electorale cu mii de oameni, la dumneavoastră, la Suceava au fost opt mii de oameni, marţi, au fost 2500 la Galaţi, unde nu avem nici preşedinte de Consiliu Judeţean, nici primari, avem doar 12 primari şi au fost 2500 de oameni, am avut mii de oameni în multe locuri şi sigur că te înfierbânţi când vezi în faţă oameni, presă, jurnalişti, diasporă, care are o problemă încă cu vechiul socialist şi cu noul socialist şi cu toate astea, ne-am dovedit foarte calmi, foarte raţional, gândindu-ne la stabilitate şi la viitorul României şi la atragerea de banii europeni”, a transmis prim-vicepreşedintele PNL.

Rareş Bogdan consideră că a fost o exprimare nefericită a lui Marcel Ciolacu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: