Skip to content
Politică

Rareș Bogdan, îndemn vehement către Premierul Victor Ponta

Într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, jurnalistul Rareș Bogdan analizează situația învinuirii Premierului de către procurori.

Astfel, Rareș Bogdan, îl indeamnă pe Victor Ponta să facă „un ultim gest de onoare” și să demisioneze din fruntea Guvernului, subliniind declarația pe care primul ministru a făcut-o în urmă cu câteva luni, aceea că dacă va ajunge în situația în care să fie urmărit penal, își va da demisia.

Redăm integral mesajul lui Rareș Bogdan:

Puteti face un ultim gest de onoare, ‪‎DEMISIA‬ domnule Prim Ministru Victor Ponta!

Daca voi fi urmarit penal voi demisiona imediat din functia de premier al Romaniei” este declaratia care incheie practic cariera politica a numitului Ponta Victor Viorel in acest moment… „Premierul Romaniei, urmarit penal” este informatia care a cazut ca un traznet in spatiul public romanesc in urma cu 20 de minute.
Ponta Victor Viorel INVINUIT de catre procurori si i se cere Parlamentului avizul de incepere a urmaritii penale pentru fapte savarsite in perioada mandatului de Premier in Guvernul României. Primul Ministru, acuzat de SPALARE de BANI. Primul Ministru al Romaniei, Ponta Victor Viorel, urmarit penal. 17 infractiuni de falsuri in inscrisuri. Ponta Victor Viorel – complicitate la evaziune fiscala. DNA, foarte probabil, va cere si avizul pentru ridicarea imunitatii deputatului Ponta Victor Viorel. Acum intelegem mai bine de ce Ponta Victor Viorel a facut eforturi disperate sa il salveze pe prietenul sau Dan Sova…

Cand am spus luni si marti seara, asa cum am spus de multe alte ori in ultimii 2 ani, ca avem la Palatul Victoria un infractor am fost apostrofat si s-a incercat in toate felurile sa mi se inchida gura, inclusiv folosindu-se slugoii lui din breasla jurnalistica pe post de maciuca, la cererea sa expresa! La timpul potrivit voi da cele 2 nume, dar acum nu despre asta este vorba. Acum trebuie sa privim cu maxima responsabilitate la realitatea acestei zile si suntem obligati sa analizam foarte serios daca un astfel de individ, invinuit in mod oficial, urmarit penal, mai poate ocupa functia de Prim Ministru al Romaniei?! Vreau sa aflu parerea Dumneavoastra, eu mi-am exprimat-o deja.
P.S. Vreau sa ganditi in interesul strict al Romaniei, fara ura si fara patima, dar cu dragoste de tara mea si a Dumneavoastra.”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

În cursul zilei de vineri, procurorii Direcției Naționale Anticorupție au dispus începerea urmăririi penale față de premierul Victor Ponta, la data faptelor avocat, pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălarea banilor, în dosarul de corupție de la companiile energetice Turceni și Rovinari privind încheierea unor contracte de asistență juridică.

În aceeași cauză, procurorii au constatat că se impune continuarea urmăririi penale față de Victor Ponta și sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de conflict de interese, dintre care una în formă continuată, fapte aflate în legătură cu funcția sa de prim-ministru, se arată într-un comunicat al DNA.

6 comentarii la “Rareș Bogdan, îndemn vehement către Premierul Victor Ponta

  1. Stimate domnule Rares Bogdan, din nefericire pentru dumneavoastra nu toti suntem sustinatorii domnului presedinte. Nu puteti hotara dumneavoastra ce este bine si ce este rau pentru populatia acestei tari. Faptul ca nu l-am votat pe domnul presedinte nu inseamna ca nu-l accept. Dupa ceea ce spune-ti dumneavoastra ar trebui sa existe 2 Romanii, una a presedintelui dumneavoastra si alta a primului ministru votat de un numar destul de mare de romani. 1 milion in plus de votanti ai domnului presedinte, nu inseamna ca poate si trebuie sa hotarasca in numele a 18 milioane. Datorita arogantei si urii de care dati dovada dumneavoastra si moderatorii de la Realitatea TV, au dus televiziunea dumneavoastra la insolventa. Stiu foarte multi votanti ai presedintelui care nu se uita la Realitatea tv. Va rog sa respectati pe toata lumea chiar si pe cei care nu-l plac pe domnul presedinte. Tara nu este doar a dumneavostra si a sustinatorilor domnului presedinte, mai este si a sustinatorilor lui Victor Ponta.

  2. Am si eu un indemn vehement pentru penibilul asta cu trei cravate : PLATITI-VA, BA, DATORIILE LA BUGET !!! Si dupa aia deschideti gura aia spurcata !

  3. „In interesul strict al Romaniei”, Ponta trebuie sa ramana prim-ministru! Ai inteles, jurnalist de doi bani ce esti?

  4. beam de cluj e melodramatic…bai, la cita oftica ai pe ponta vrei sa te credem? sau stilul catavencu prinde acum…”ma gindesc la tarisoara mea…” bla bla bla. daca dna-ul asa procedeaza cu un prim ministru ,ma gindesc cu groaza cum e tratamentul pt „pulime” 🙁 bine ca au fost toate televiziunile la „festivitati”! ne stie o lume !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *