Skip to content
Puterea Știrilor Video

Rareș Bogdan indică AMĂNUNTUL trecut cu vederea din prezența lui Ponta la Iași: Este foarte rar pentru un om politic!

" "

Jurnalistul Rareș Bogdan, realizator al emisiunii ”Jocuri de putere” de la postul de televiziune Realitatea TV, a fost invitat joi, 23 ianuarie la emisiunea Puterea Știrilor, moderată de redactorul-șef PSNews.ro, Marinela Angheluș.

Astfel, printre altele, cei doi au discutat și despre noul partid înființat de către Victor Ponta și faptul că din ce în ce mai mulți foști PSD-iști încep să adere. Concret, întrebat ce șanse îi dă lui Victor Ponta să-l învingă pe Dragnea, Rareș Bogdan este de părere că atâta timp cât PSD va deține controlul asupra TVR, Antena 3 și România TV, este imposibil ca altcineva să câștige.

" "
" "

În ceea ce îl pivește pe Victor Ponta, Rareș Bogdan susține că, pentru a putea fi reevaluat, trebuie să dovedească mai întâi că a învățat din derapajele pe care le-a avut în perioada 2013 – 2014.

Nu degeaba a decis Victor Ponta să meargă la Iași unde i s-a întâmplat ceva ce nu i s-a mai întâmplat din 2014. Pentru prima oară după patru ani, într-o piață publică, au venit oameni să facă fotografii cu el, ceea ce este foarte rar pentru un om politic. Oamenii politici nu sunt foarte iubiți în România. În afară de Klaus Iohannis, nu sunt mulți cu care oamenii să își dorească să facă fotografii. Sigur, dacă sunt în Alba, face poze Hava cu albaiulienii, dacă sunt în Cluj face Boc poze cu clujenii, dacă sunt la Oradea, face Bolojan poze cu orădenii. Dacă merg lideri naționali, oamenii nu se înghesuie. Deci acesta a fost un fenomen interesant, dar asta nu înseamnă că voi uita de derapajele lui Ponta. Încă nu a dovedit că a învățat ceva din aroganțele și din sfidarea din 2013-2014. Să dovedească faptul că a învățat ceva pentru a fi reevaluat”.

Legat de șansele Pro România de a bate PSD, jurnalistul Realitatea TV, susține: „ Nu, pentru că PSD este PSD. Un partid unde și datorită celor trei televiziuni pe care le dețin: Antena 3, România TV și TVR, va fi foarte, foarte greu să cadă PSD-ul sub 18 – 20%. Dacă cele trei televiziuni ar juca corect, instant, PSD-ul se prăbușește complet”.

Urmăriți secvența video de la minutul 18:40 și până la 21:00

" "

1 comentariu la “Rareș Bogdan indică AMĂNUNTUL trecut cu vederea din prezența lui Ponta la Iași: Este foarte rar pentru un om politic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *