Skip to content
Politică

Rareș Bogdan indică MOTIVELE pentru care a ales să candideze la europarlamentare

Inquam Photos / Octav Ganea

PSD-ALDE-UDMR nu mai pot guverna în această țară – un mesaj tranșant al lui Rareș Bogdan, candidat PNL la alegerile europarlamentare.

Astfel, Rareș Bogdan a declarat, pentru B1 TV, că partidele aflate la guvernare trebuie să-și asume responsabilitatea și să plătească pentru dezastrul în care au adus țara. El, în schimb, nu va insista pe demonizarea acestor partide, pentru că românii deja știu cât rău au făcut ele României. În schimb, alături de ceilalți candidați PNL, va propune soluții și alternative.

Rareș Bogdan a declarat că nu a intrat în politică pentru salariul de europarlamentar sau pentru imunitate, ci pentru a demonstra că se poate face politică și altfel: ”Vreau să schimb percepția. Eu am reușit în presă, acum o să încerc să conving că poți faci o altfel de politică, gândindu-te la oameni, la cei mulți și, mai ales, fiind corect și cinstit. N-am venit aici pentru un salariu de europarlamentar, pentru imunitate, ci să schimb o percepție, să apăr libertatea presei într-o țară în care e sub asediu. Când țara se scufundă, jurnaliștii trebuie să facă jurnalism angajant. Să nu fim ipocriți, că oamenii ne ascultă și ne judecă. PNL avea un scor foarte bun și dacă nu candidam, eu aduc câteva procente în plus și poate mai multă energie”.

Totodată, candidatul PNL la europarlamentare a precizat că se așteaptă să devină ținta atacurilor PSD.

”PSD-ALDE-UDMR nu mai pot guverna în această țară. Eu n-o să mă axez pe demonizare, lumea a conștientizat, chiar din votanții PSD-ALDE, că nu și-au respectat promisiunile și că au sfidat. Votul (la europarlamentare) e un vot de rămânere sau nu în Europa, în Europa legilor și a valorilor. Le voi explica românilor ce nu au făcut PSD și ALDE. Nu uit de ALDE! ALDE nu au dreptul să câștige de pe urma căderii PSD, au participat la toate actele guvernării, sunt complici și trebuie să-și asume asta. Voi vorbi despre autostrăzi, banii europeni, de ce Polonia poate și noi nu, despre spitale, despre bătaia de joc la adresa capitalului românesc, despre OUG114 și despre avantajul pe care și l-au luat baronii PSD, sfidând cetățeanul”, a mai declarat Rareș Bogdan, pentru B1 TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *