Rareş Bogdan, întrebat despre liste comune PNL şi PSD: Eu sunt de acord cu ce hotărăşte coaliţia

RaresBogdan
Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogan a declarat, miercuri, întrebat despre o decizie privind candidaturi pe liste comune PNL şi PSD la alegeri, că este de acord cu ceea ce decide coaliţia, dar mai ales „cu ceea ce hotărăsc românii”. „Eu sunt de acord cu ce hotărăşte coaliţia şi mai ales că ceea ce hotărăsc românii”, a adăugat europarlamentarul liberal.

„Sunt convins că votanţii liberali înţeleg foarte bine ce a făcut PNL pentru România şi ce va face. Am luat o decizie excepţională şi are primari excepţionali de la Emil Boc la Florin Oancea, la Chiţac, la Chirica, şi mulţi alţii”, a afirmat Rareş Bogdan, miercuri la Parlament.

Întrebat dacă alegerile prezidenţiale vor fi în septembrie, acesta a răspuns: „Nu ştiu”.

Chestionat mai departe dacă ar fi de acord cu această devansare a prezidenţialelor, Bogdan a replicat:

„Eu sunt de acord cu ce hotărăşte coaliţia şi mai ales că ceea ce hotărăsc românii. Nu am detalii. Dar de ce se discută acuma de alegeri prezidenţiale? Discutăm de europarlamentare şi de locale”.

El a completat că „este un blazon important pentru România faptul că PNL are 1.300 de aleşi locali extrem de importanţi”. „Niciodată PNL nu renunţă la «noi înşine»”, a mai punctat Rareş Bogdan.

Liderii coaliţiei au discutat, miercuri, despre comasarea alegerilor europarlamentare şi locale, în acest scenariu, lista comună PSD-PNL la europarlamentare urmând a fi deschisă de un independent. De asemenea, este luat în calcul ca alegerile prezidenţiale să fie devansate în luna septembrie, potrivit unor surse politice.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: