Rareş Bogdan: Klaus Iohannis este una dintre marile personalităţi ale dreptei româneşti şi europene

Sursa foto: Facebook/ Rareș Bogdan

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat miercuri că preşedintele Klaus Iohannis este una dintre marile personalităţi ale dreptei româneşti şi europene şi este absolut convins că încă mai are multe lucruri de spus în politica românească şi europeană. ”Eu zic să urmăriţi cu atenţie ce se întâmplă în următoarele luni”, a mai spus Rareş Bogdan.

”Preşedintele Iohannis este una dintre marile personalităţi ale dreptei româneşti şi europene dar sunt absolut convins că încă mai are multe lucruri de spus în politica europeană şi românească. Eu zic să urmăriţi cu atenţie ce se întâmplă în următoarele luni”, a spus Rareş Bogdan despre o poziţie europeană pentru preşedintele Klaus Iohannis.

Întrebat despre şansele ca şeful statului să fie numit Înalt reprezentant pentru Ucraina, Rareş Bogdan a arătat că ”aceea nu este o poziţie executivă”.

”El nu trece prin procedura de audiere din partea comisiilor parlamentului european, este o poziţie de reprezentare în relaţia cu ucraina. Sunt multe poziţii care i se potrivesc preşedintelui. Nu ar fi puţin, pentru că discută inclusiv de partea de reconstrucţie a Ucrainei, deci nu ar fi puţin deloc dar sunt convins că va lua cea mai bună decizie”, a mai spus prim-vicepreşedintele PNL.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: