Rareş Bogdan: Kremlinul a înţeles că România este o miză colosală în încercarea de destabilizare a României 

Rares Bogdan
Sursa foto: captură video

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat miercuri, în plenul Parlamentului European, că Kremlinul a înţeles că România este o miză colosală şi investeşte masiv în coruperea minţilor alegătorilor şi în încercarea de destabilizare a României. ”Vă asigur că românii vor rămâne europeni prin excelenţă”, a subliniat eurodeputatul liberal.

”Am avut privilegiul de a asculta, alături de dumneavoastră, analiza şi viziunea unui adevărat om de Stat, domnul Klaus Iohannis, Preşedintele României în in ultimii 9 ani, votat de 2 ori de aproape 7 milioane de români. Aţi ascultat discursului unui om cu vocaţie europeană despre Europa şi construcţia europeană. Nu este un simplu discurs! Aceasta este România, distinşi colegi! Cea mai importantă ţară pentru asigurarea securităţii UE la Marea Neagră şi ţară care are 650 de km de graniţa cu Ucraina”, a spus Rareş Bogdan în plenul Parlamentului European.

Eurodeputatul PNL a afirmat că ”în România au primit adăpost peste 7 milioane de ucraineni, femei, bătrâni şi copii fugind din calea războiului în ultimii doi ani”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: