Skip to content
Politică

Rareș Bogdan, la „Dosar de Politician”: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USRPLUS. Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele

Inquam Photos/Octav Ganea

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a declarat sâmbătă seară, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, moderată de Silviu Mănăstire la postul B1 TV, că opțiunea liberalilor e în continuare pentru revenirea USR PLUS în coaliția de guvernare.

Acesta a precizat că un guvern minoritar PNL – UDMR nu va avea suficientă forță pentru a rezolva toate problemele cu care se confruntă România. Pentru reluarea negocierilor, însă, e nevoie să se termine și alegerile interne din USR PLUS, a mai precizat Bogdan.

Îi lăsăm pe cei de la USR să-și termine campania internă, că și ei sunt în campanie și toate declarațiile trebuie citite în această cheie. La ei votează toți membrii partidului, celor două partide, și e nevoie de mobilizarea lor. Au un electorat, membri radicalizați din cauza conflictului din coaliție, dar eu nu cred că USR PLUS va dori să rămână într-o evoluție continuă pe model Che Guevara, să se miște din Bolivia în Cuba, și vor dori să se întoarcă pentru a face ce am promis în stradă românilor și la alegeri.

Cred că liderii USR vor intra la discuții cu noi după 2 octombrie. Până atunci nu are rost să încercăm niciun fel de discuție că, în retorica internă, chiar dacă congresul lor e cu mai puțină lume la Romexpo decât a fost la noi, va fi greu să recunoscă o începere a unor discuții cu noi.

Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USRPLUS. Eu sper în refacerea coaliției foarte mult, ca mine sunt mulți. Nu vrem o alianță cu PSD, considerăm că e nocivă pentru PNL și pentru România. Nu cred că un guvern minoritar poate rezolva toate problemele pe care le are România”, a declarat liberalul Rareș Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *