Skip to content
Politică

Rareș Bogdan, la Dosar de Politician: Sunt într-o situaţie în care îmi vine să ies public şi să spun mai multe decât spun

Rareș Bogdan la Dosar de Politician captură Youtube

Invitat la emisiunea Dosar de Politician, moderată de jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire, europarlamentarul PNL Rareș Bogdan l-a criticat pe Bogdan Glăvan, consilier al lui Ludovic Orban, după o declaraţie referitoare la banii pe care îi încasează.

„Vă doresc să nu fiţi niciodată în situaţia mea, pentru că eu trebuie să răspund pentru tot felul de imbecili, care fac tot felul de cretinisme, pentru tot felul de indivizi… dacă vrei să iei 15.000 lei, stai mă acasă. Că nu am venit la guvernare, nu am alergat ca nebunul un an de zile în toată ţara şi nu am dormit patru ore pe noapte ca să iei tu salariu de 15.000 lei. Eu am alergat pentru PNL şi alerg pentru PNL alături de 240.000 membri nu ca dl Glăvan sau alţi maimuţoi să îşi ia Consiliu de Administraţie sau să spună că el a venit la guvernare ca să ia un salariu de 15000 lei. Asta chiar mă scoate din sărite”, a declarat Rareş Bogdan, la Dosar de Politician.

" "
" "

Liberalul a ținut să precizeze și că el nu a avut de a face cu nicio numire politică.

„Pentru că nu am pus niciun om în vreun Consiliu de Administraţie, nu am niciun Consiliu de Administraţie, nu mă interesează să numesc vreun om în Consiliu de Administraţie şi nici să numesc oameni care să spună, dacă chiar e aşa, că a venit la guvernare ca să ia 15.000 de lei. Mi se pare aberant. Ştii ce greu e să răspunzi pentru aceşti glăveni când eşti de bună credinţă şi vrei ca ţara să se schimbe? Sunt într-o situaţie în care îmi vine să ies public şi să spun mai multe decât spun, pentru că eu nu am venit la guvernare ca Glăvan să ia 15.000 lei şi şapte consilii de administraţie”, a completat eurodeputatul.

 

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *