Skip to content
Politică

Rareș Bogdan, mesaj pentru Cristoiu după ce acesta a precizat că ”Realitatea este televiziune de partid”

După ce în cursul weekendului trecut, jurnalistul Ion Cristoiu, colaborator permanent al emisiunii Jocuri de Putere, realizată de Rares Bogdan, a lansat un atac extrem de dur la adresa acestei televiziuni, post de televiziune pe care l-a catalogat ca fiind unuul de partid, directorul acestei televiziuni a oferit o primă reacție.

„Constat cu uluire că Realitatea Tv, devenită televiziune de partid, a titrat: Mii de oameni în stradă pentru ”alegeri libere”. Cum adică, Bogdan Rareș, alegerile din primul tur n-au fost libere?!”, a precizat Cristoiu pe blogul său.

Citește și: Ion Cristoiu, dezlănțuit la adresa RealitateaTV: „Televiziune de partid”

La acest atac, jurnalistul și director al Realitatea TV, Rareș Bogdan, a răspuns prin intermediul unei postări scurte pe Facebook, precizând că ”este mâhnit”, dar ”îi va trece”. Totuși, conform spuselor lui Bogdan, Ion Cristoiu se bucură încă de respectul realizatorului TV.

”Of, Of Maestre….. ce sa mai inteleg eu. Va respect oricum, chiar si acum!

Sunt ușor mâhnit…. dar imi va trece”, a explicat directorul Realitatea TV, Rareș Bogdan.

 

12

1 comentariu la “Rareș Bogdan, mesaj pentru Cristoiu după ce acesta a precizat că ”Realitatea este televiziune de partid”

  1. Cum singur a recunoscut , acest RARES si BOGDAN—TVR–DRAGOSTEA LUI–a fost la CLUJ—o fi respectat indicatiile din DOSARUL ROSU– Povestea asta cu #comunistul cubanez # face parte din scenariu–pregatit pentru VICTOR PONTA–mai pe romaneste–ABUREALA .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *