Skip to content
Politică

Rareş Bogdan, mesaj tranșant: Mă scârbeşte încercarea unora de a se căţăra pe nenorocire. Lăsaţi medicii în pace!

Inquam Photos / Octav Ganea

Eurodeputatul PNL Rareș Bogdan a condamnat modul în care unii jurnaliști, politicieni, ierarhi și primari se cațără pe nenorocirea cauzată de epidemia de coronavirus.

Rareş Bogdan a atras atenția ca medicii să fie lăsați în pace, căci „e singura șansă să nu ajungem să ne plângem morții cu zecile sau sutele”. „Lumea e speriată, e tristă, e șocată și tocmai de aceea e mai necesar decât oricând să fim SOLIDARI și RESPONSABILI”, a mai subliniat liberalul.

Nu ma interesează politica în vremea asta, văd atâta nenorocire citind mesajele oamenilor încat mă scârbește incercarea unora de a se cățăra pe nenorocire. Urate caractere si putina simtire fata de neamul asta atat de incercat au unii din tara aceasta, politicieni, jurnalisti, ierarhi, primari! Sa ii ierte Bunul Dumnezeu, ca nu stiu ce fac!

E un moment pe care nu l-am mai trait in ultimii 75 de ani. Cu toate acestea, unii nu inteleg ca salvarea vietilor e mai importanta decat audienta lor de cateva zeci de mii de citiri, sutele de mii ce ii privesc la Tv sau cei care asteapta solutii si alternative viabile in loc de o critica absurda, pornita de cele mai multe ori din fiere sau din sufletele goale, ori pur si simplu din propriiile nerealizari sau frustrari personale. Lasati MEDICII in pace, e singura șansă sa nu ajungem sa ne plangem mortii cu zecile sau sutele! Respectati cerintele, recomandarile si obligatiile celor care astazi se afla in Comitetul de Urgenta sau care la acest moment istoric au fost alesi, asezati de soarta, sa ne conduca prin Desert spre Lumina care va veni dupa intunericul generat de frica inbolnavirii si a mortii!


Citesc zilnic sute de mesaje doar in zona privata, ieri si alaltaieri au sarit de 1.000 pe zi, imi arunc un ochi pe miile de comentarii care se strang intr-o zi la postarile sau link-urile gazduite de contul meu de Facebook sau Instagram, lumea e speriata, e trista, e socata si tocmai de aceea e mai necesar decat oricand sa fim SOLIDARI si RESPONSABILI. Bunul Dumnezeu sa ocroteasca Romania si Neamul acesta!”, scrie Rareș Bogdan.

2 comentarii la “Rareş Bogdan, mesaj tranșant: Mă scârbeşte încercarea unora de a se căţăra pe nenorocire. Lăsaţi medicii în pace!

  1. Oare?…de ce n-ai spus asta acum două luni …cine urla de să crăpau televizoarele ,cu alegerile anticipate???…ai văzut umilința la care sunt expuși mii de oameni la Cluj!?..sau altă crimă cu premeditare , acordarea rețetelor pentru tratamente lunare milioanelor de români???… obligați bolnavii să facă cozi la medicii de familie… cât de inconștient poți fi tu statule???…dar nu statut are grija de diasporă,in detrimentul populație locale….cu ce-am greșit noi ăștia care am rămas în țară ,am muncit,am făcut ceva pentru țara asta ,să ne tratați că pe niște cârpe???…de unde v-ați îmbogățit ???…din diasporă sau din munca noastră din țară???… asta-i răsplata, să vă fie rușine!!!…cu ce-am greșit Doamne ?…

  2. Domnule Rares Bogdan de cand sunteti la putere ( si am asteptat cu nerabdare sa ajungeti) am vazut ca sunt multe,foarte multe capitole din administrarea aceste tari care sunt la pamant.Domnule s-a furat si se fura in draci si culmea acum se profita la maxim !! Ce faceti ??? Cu recomandari si rugaminti nu faceti nimic!! NU SE POATE ORDONA O RECOMANDARE !! ORDINUL E ORDIN SE SE EXECUTA INTOCMAI SI LA TIMP, ati inteles . Chiar daca armata nu mai este obligatorie. Domnule iesi o data pe post si pune-i la puct pe ticalosii care fura cu pedepse exemplare (duble fata de stare normala a societatii) TERMINATI CU NENOROCITII CARE DEFRISWZA PADURILE TARI SI BAGATII LA OUSCARIE PE CEI CARE AU VANDUTO! EGREU ?? DACA ESTE GREU PLECATI NU NE MAI ABURITI SI VOI !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *