Skip to content
Politică

Rareș Bogdan, momente de panică după ce motorul unui avion Tarom a cedat FOTO

pressone.ro

Jurnalistul Rareș Bogdan mărturisește că a trecut prin momente de panică marți, după ce motorul unui avion aparținând companiei românești Tarom a cedat în aer.

Fotografia postată de Rares Bogdan.

S-a întâmplat cu o aeronavă denumită „Craiova”, care decolase de pe aeroportul din Bruxelles, cu destinația Otopeni.

Fotografia postată de Rares Bogdan.

Realizatorul de la Realitatea TV a publicat pe Facebook o serie de poze cu avionul după aterizarea de urgență înapoi pe aeroportul din Bruxelles.

Fotografia postată de Rares Bogdan.

„13 cu noroc! FELICITARI ECHIPAJULUI AERONAVEI!
Știți cum este să ajungi deasupra plafonului de nori, în plină urcare spre 7/8.000 m și să auzi o bubuitură groaznică în burta avionului? Vă spun eu… E groaznic de neplăcut. Au trecut mai puțin de 20 min de la decolare, urma un zbor de aproape 3 ore între Bruxelles și București. Apoi, un Comandant calm și hotărât intră peste Șefa de Cabină, care avea la rândul său o voce blândă, încercând să insufle calm, pentru a liniști cei peste 100 de pasageri speriați după ce s-a luat hotărârea să se aterizeze de urgență pe Aeroportul Bruxelles, de pe care abia plecasem. Se întoarce avionul, „să vă țineți strânse centurile de siguranță și să nu intrați în panică…”
Gata! Of, Doamne!
Am aterizat!!! Cu bine.
De data asta, cred că Bunul Dumnezeu s-a gândit că mai are puțină treabă cu mine pe acest pământ. Nu am mai trăit așa ceva… și am zeci și zeci de mii de mile făcute în ultimii 15 ani! Mașini de pompieri pe pistă, nu e încă totul liniștit, dar suntem pe PĂMÂNT și asta contează.
UPDATE: Gata. Probleme grave cu un motor. A cedat în aer. PASAGERII aflati in partea dreapfa a aeronavei au vazut o.flacara puternica in momentul bubuiturii. Ne debarcă. Revin cu amănunte.
VIAȚA E FRUMOASĂ!
UPDATE 2: Acum pot și glumi. O fi supărată Olguța că m-am urcat pe „Craiova” ei și a decis să oprească zborul?
UpDate3: Poza e facuta inainte de decolare, era pentru Mihai si Florina care se afla in Virginia la Bunica „Ana” si dorm la ora asta… acum nu mai am chiar o fata din asta zambitoare.
TOTUL este sa îți păstrezi calmul in astfel de situații”.

Fotografia postată de Rares Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *