Skip to content
Politică

Rareș Bogdan, necruțător cu PSD-ALDE: Nicio guvernare nu a fost atât de exasperantă! EXCLUSIV

pressone.ro

Jurnalistul Rareș Bogdan a răspuns întrebărilor redacției PS News vizând anchetele asupra lui Liviu Dragnea și dosarul Teldrum, precum și subiectul unei moțiuni de cenzură a Opoziției.

Cu privire la oportunitatea reținerilor făcute de procurori în dosarul Teldrum, Bogdan a declarat: ”N-am studiat foarte mult, dar mă gândesc că nu am ajuns în țara unde procurorii să facă numai de dragul de a face breaking news-uri rețineri. Trebuie să facă pe baza unor informații certe, sau îmi place să cred că există informații certe. Dacă le fac doar de ochii lumii e grav”. 

Reporter PS News: Opoziția, mai ales PNL-ul, vorbește din ce în ce mai apăsat despre o moțiune de cenzură la scurt timp după 1 septembrie, vi s-ar părea oportună o astfel de moțiune?

Rareș Bogdan: Cu siguranță mi s-ar părea oportună dacă ar avea și sorți de izbândă. PNL-ul trebuie să demonstreze că face opoziție. O moțiune care nu ar fi fără sorți de izbândă înseamnă demonstrația în fața opiniei publice și a presei că ei totuși fac opoziție. Guvernul, cu coaliția PNL, ar putea avea săptămânal moțiuni de cenzură dacă ar permite legislația și regulamentele Camerei și Senatului. Pentru că nu am văzut în viața mea o guvernare mai incoerentă decât guvernarea PSD-ALDE de la începutul anului până acum. Nu cred că cineva și-a putut închipui că poate să-și bată cineva joc în halul ăsta de zestrea electorală pe care a obținut-o la alegeri. Nu poți să introduci azi, să vii cu o propunere de creștere a accizelor la carburanți apoi să retragi, nu poți să vii azi să pui impozit pe gospodărie, mâine să retragi, impozit pe cifră de afaceri, mâine să retragi.

Privind relația guvernării cu mediul de afaceri, jurnalistul de la Realitatea TV a subliniat starea în care măsurile luate de coaliția PSD-ALDE i-au adus pe oamenii de afaceri.

”Mi se pare o guvernare după ureche, o guvernare care e făcută doar ca să rezolve problemele votanților captivi și să arunce pur și simplu mediul de afaceri la exasperare. Nicio guvernare de până acum nu a fost atât de exasperantă pentru mediul de afaceri. Ei guvernează doar pentru bugetari și pentru pensionari. În rest, nu există. Deci, pentru altcineva nu guvernează. Ei au abandonat restul cetățenilor.”, a concluzionat Rareș Bogdan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *