Skip to content
Politică

Rareș Bogdan, nou atac fără precedent la Ponta: ”Gura bate c…”. Ce ”pedepse” și-ar dori să primească premierul

Jurnalistul Realitatea TV, Rareș Bogdan, lansează un nou val de atacuri extrem de dure la adresa premierului Victor Ponta, precizând că atacurile voalate ale șefului PSD la adresa lui Klaus Iohannis, pe tema Codului Silvic, sunt unele ”de tapinar politic” și că în momentul în care ”te hrănești din mizerii și răutate, ajungi să te transformi într-un personaj caraghios.”

De asemenea, Rares Bogdan precizează că Ponta nu ar merita o pedeapsă penală, ci îi urează premierului să ajungă ”să fie servitorul unui om pe care îl detestă. Sau să ducă gentuţa de farduri a unei piţipoance. Sau să muncească. Sau să-şi scrie singur teza de doctorat.”

”Tupeul de ginerica naste monstrii

Se ia un băiat isteţ cu foamea în gât, i se taie unghiile, este dus la seral pentru iniţiere în tehnici avansate de manipulare în cultura de orez a Chinei, i se găsesc cocoaşele, i se pun pe ele paiete şi este trimis la oaste, în spatele frontului. Şi, după ce-şi spală cuţitul în spinările adversarilor unor stăpâni cărora le tremură de obicei genunchii, este recompensat cu cea mai mare onoare: slugă de lux! Păpuşă cu laţ elastic. La o vârstă la care alţii se străduiesc să fie originali în laboratorul de chimie, sau scriu romane visând la Nobel, premierul îşi dezvoltă abilităţile dobândite pe când învăţa, cu un ochi la podium, să-l încrucişeze pe Lao Tse Dum cu Mioriţa iesind un plagiat de toata frumusetea. Asta cand nu vrea sa fie un golan autentic. Si ce ştie un golan că se petrece în cartier? Ştie că unu cu gura mare ajunge iremediabil şef (destinul, implacabil), ştie că dacă-şi cumpără liniştea o şi gustă, şi mai ştie că informaţia manipulatoare bate intenţiile, morala şi munca.
Numai că, domnule Ponta, vorba cântecului: There’s a new kid in town!

Când l-au votat pe Klaus Iohannis, şi nu prin corespondenţă, ci stând 8 sau 9 ore la coadă în ploaie, în ciuda zidului impus de Guvernul României, românii au simţit ceva fatal pentru domnul Ponta: era golanilor s-a încheiat!

Atacul (nedemn pentru o fiinţă cugetătoare) de ţapinar politic la adresa preşedintelui României le-a adus aminte celor care au stat la coadă, dacă uitaseră cumva, de ce au făcut-o: pentru copiii rămaşi în ţară, pentru bunicii care cu un rând din imn în minte înainte de a muri încă mai speră, pentru prietenii care n-au avut curajul, inspiraţia sau deznădejdea de a-şi părăsi ţara în căutarea unei patrii de închiriat.

Numai că „stop joc!” mai presupune ceva: intrarea – cel puţin aşa sper – într-o eră a responsabilităţii. A asumării, a discernământului. Unul care acuză un preşedinte că este captivul unui grup de interese trebuie ori să furnizeze de urgenţă dovada, ori să plătească scump. Şi nu văd pentru Victor Ponta o pedeapsă penală. L-aş condamna să fie servitorul unui om pe care îl detestă. Sau să ducă gentuţa de farduri a unei piţipoance. Sau să muncească. Sau să-şi scrie singur teza de doctorat.

Despre potenţa sa politică m-am lămurit. Când te hrăneşti din mizerii si rautate, ajungi să te transformi intr-un personaj caraghios. Asta, domnule Ponta, te-a îndepărtat de Cotroceni! Gura bate c….”, transmite Rareș Bogdan pe pagina sa de socializare.

1 comentariu la “Rareș Bogdan, nou atac fără precedent la Ponta: ”Gura bate c…”. Ce ”pedepse” și-ar dori să primească premierul

  1. Dumnezeu e scârbit de coabitări, globalizare, parade gay, MCV-uri, talk-show-uri și alte tâmpenii! Pe scurt, doar pe tine te-a găsit relativ bun și drept. :))))Am senzatia ca ai fi un pic schizofrenic..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *