Skip to content
Politică

Rareș Bogdan, nou atac la adresa PSD: Ei refuză să ia bani europeni, pentru că nu-i pot fura. N-au construit un kilometru de autostradă

Bilanț sumbru făcut de Rareș Bogdan, la doi ani de guvernare PSD. Zeci de milioane de euro, bani europeni, zac nefolosite de guvernarea PSD, pentru că aceste sume nu pot fi furate, în vreme ce România rămâne fără autostrăzi, fără spitale regionale și cu școli cu toaleta în curte, a declarat candidatul PNL la europarlamentare, în fața susținătorilor PNL din Brașov.

”De ce PNL? Pentru că vorbesc de o istorie, de o echipă care are știința guvernării. Și mie mi-e ușor, pentru că eu am ce arăta. 

Mă întreabă lumea de ce vorbim doar despre ce n-a făcut PSD. Păi simplu, prima dată arătăm ce n-a făcut, cum a mințit, cum de doi ani și patru luni vor să scape de pușcărie ei și acoliții lor, și apoi vom arăta ce au făcut aleșii noștri, care au ridicat comunități pentru cetățeni. Prima dată arătăm cum au lăsat 21 de miliarde de euro nefolosite la Bruxelles, pentru că nu pot să-i fure. Nu au făcut infrastructura României, n-au făcut un 1 km de autostradă, a făcut Mandachi săracul un metru de autostradă, ca să le dea peste bot. Un moldovean destoinic!

Au promis opt spitale regionale, dar nici măcar n-au băgat cupa de excavator în primul șantier. Au lăsat banii la Bruxelles. Suntem ultima țară din UE care are 2.600 de școli cu toaleta în curte, pentru că cei din PSD refuză să ia bani europeni, pentru că nu-i pot fura ei și acoliții lor. 

Cât de ușor e să vorbesc despre Brașov și Adrian Bejdea, care dezvoltă aeroportul. Îl voi ajuta împreună cu europarlamentarii să aducă 40 de milioane, să facă și corpurile de clădire de la aeroportul din Brașov. Daniela Câmpean, la Sibiu, a adus 100 de milioane. Ghiță Roman, la Mediaș, a adus zeci de milioane de euro să dezvolte Mediașul. La Alba, Dumitrel, președintele CJ, și Hava au adus sute de milioane de euro să dezvolte un județ, care a fost abandonat urât de cei din PSD. La Cluj, la Oradea, la Timișoara, la Mangalia, la Reșița, la Botoșani sau la Suceava. Asta înseamnă guvernare! Să nu le lăsăm 32 de miliarde de euro celor de la Bruxelles!”, a declarat Rareș Bogdan, în fața susținătorilor PNL din Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *