Skip to content
Politică

Rareș Bogdan, nou val de atacuri la adresa lui Ponta. Apel disperat către Iohannis și premoniție neagră pentru PNL

Jurnalistul Realitatea TV, Rareș Bogdan, lansează un nou atac incendiar la adresa premierului Victor Ponta și îi adresează, totodată, o somație Președintelui Klaus Iohannis.

Într-o postare pe Facebook intitulată ”un bolnav la Palatul Victoria. Ce vina au romanii?”, Rareș Bogdan punctează  Victor Ponta recidivează în minciună, după ce a precizat că nu ar exista că acele cozi de la cardul de sănătate sunt o minciună sau ”dezinformări și lobby.”

" "

De asemenea, jurnalistul Realitatea TV îl somează pe Klaus Iohannis să îl dea afară pe VIctor Ponta de la Palatul Victoria. ”Domnule Presedinte Johannis, GATA, luati mitomanul de zgarda si OUT din Palatul Victoria, lunile de miere s-au terminat.”, precizează Rareș Bogdan.

De asemenea, jurnalistul previzionează că dacă Iohannis nu îl îndepărtează pe Ponta de la guvernare, PNL riscă să piardă alegerile din 2016.

”E clar, personajul e ca un marfar cu elefanti deraiat in Poiana Narciselor! Desi nu si-a rezolvat in fata alegatorilor deviatia de sept politic cu care s-a ales in urma contactului cu 6,3 milioane de romani aflati in spatele lui Klaus Iohannis la alegerile din 16 noiembrie 2014, si crede ca tara a uitat cata mitocanie a afisat ca lider trist al noii generatii, Victor Ponta se comporta ca si cand ar mai putea cineva sa creada, auzindu-i fornaitul, ca e Maria Tanase in „Ciuleandra”. Dupa 6 luni, premierul recidiveaza in minciuna. Cine credea ca s-a schimbat trebuie sa isi recunoasca naivitatea. Noiembrie 2014, Ponta: „nu exista probleme la votul din Diaspora”, „au fost provocari”, „acuzatiile sunt bufonerii”. Mai 2016, acelasi Ponta: „cozile la cardul de sanatate, o minciuna”, „sunt dezinformari si lobby”.

… Sunt ingrozit! I-as spune atlet al mitomaniei, dar l-as jigni pe Usain Bolt dar si pe distinsa Doamna Doina Melinte. Intr-o tara normala, in care functiunea sanitara a civismului n-ar fi slabit nepermis, Victor Ponta ar fi in cel mai bun caz un dosar patologic. Asa, e expresia unei inertii care ne va costa. Nici nu indraznesc sa ma gandesc cat….. Domnule Presedinte Johannis, GATA, luati mitomanul de zgarda si OUT din Palatul Victoria, lunile de miere s-au terminat. Nu il veti lua Domnia Voastra, simplu, va va impinge pe scari el, din spate, ca e lipsit de curaj, undeva prin primavara lui 2017 adica la cateva luni dupa ce inadecvatii de la „partidul dodolot” vor pierde alegerile locale si apoi pe cele generale. Cu un asa Cod Electoral nici ca se poate altfel! Va garantez. Am scris ca sa ramana docomentu’.”, precizează jurnalistul Rareș Bogdan pe pagina sa de socializare.

4 comentarii la “Rareș Bogdan, nou val de atacuri la adresa lui Ponta. Apel disperat către Iohannis și premoniție neagră pentru PNL

  1. mai Bogdanele taica de ce nu te tratezi de nervi ? mai bine nervii nostrii decit ai tai? ai sictir de golan!

    1. bogdanel a schimbat numai turul unde linge, linge mereu. altceva nu stie. Mafiotul striga pentru ca fiscul le cere sa plateasca datoriile.

  2. ACUM CINE ÎL MAI PLĂTEŞTE PE ACEST MERCENAR ŞI PĂCĂLICI POLITIC, RAREŞ BOGDAN? EL NU ŞTIE CĂ NU MAI ARE CREDIBIBILTATE SAU A PRIMIT BANI, SAU UN ORDIN, ŞI ACUM SE EXECUTĂ? ŞI NE MIRĂM DE CE NU MAI SUNT CRDIBILI JURNALIŞTII..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *