Rareș Bogdan: ”Nu am greșit că am pus interesul țării mai presus de interesul de partid”

Sursa foto: Facebook/ Rareș Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan spune că celor de la PSD le este teamă de PNL și că atacurile lor sunt doar o perdea de fum menită să abată atenția de la sacandalurile din sănătate și pensii. Acesta a mai spus că PNL a pus interesul țării mai presus de interesul de partid.

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, afirmă că PSD se teme de liberali și că atacurile social-democraților sunt menite doar să scgimbe atenția de la scandalurile legate de pensii și sistemul de sănătate. El a subliniat importanța guvernării PNL în această perioadă în care avem un război la graniță.

Rareș Bogdan: ”Nu am greșit că am pus interesul țării mai presus de interesul de partid”

”Le este pur și simplu FRICĂ!”, a transmis Rareș Bogdan.

”Atacurile socialiștilor la adresa PNL au două explicații: frica și lașitatea. Doar PNL și Nicolae Ciucă pot bloca acapararea totală a statului român de către urmașii lui Ion Iliescu, Adrian Năstase și Liviu Dragnea.

Este cât se poate de clar. PSD se teme de PNL, este obsedat de PNL, este speriat de PNL, obsesie care a dominat Congresul socialiștilor. Pe urmă, atacurile pesediștilor la adresa PNL sunt o perdea de fum menită să abată atenția de la scandalurile din sănătate și pensii.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: