Rareş Bogdan: Nu cred că trebuie să promovăm incultura, faptul că eşti bun să conduci o ţară, un guvern, un partid

Sursa foto: Rares Bogdan

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat joi că Rareş Bogdan că nu crede că trebuie să promovăm nici incultura, nici faptul că eşti bun să conduci o ţară, un guvern, un partid, dacă ai fost suficient de prost la şcoală şi dacă ai avut note de 5, adăugând că iniţial PNL mergea pe profilarea candidatului Ciucă ca militar, om serios, şi s-a bucurat foarte mult când a aflat că a fost şi şef de promoţie.

Rareş Bogdan a declarat la TVR Info că strategia PNL era pe profilarea lui Nicolae Ciucă de militar şi om serios.

”Noi mergeam pe profilarea de militar, de om serios, familist. Pe mine m-a bucurat foarte mult când am aflat că a fost şi şef de promoţie şeful meu de partid, candidat la preşedinţie”, a spus Rareş Bogdan. ”Poate unii au încercat să ne explice că dacă ai rămas corigent, dacă ai rămas repetent, dacă ai avut note de 5, dacă ai făcut o facultate care s-a acreditat după câţiva ani şi nu ai făcut Academia Militară, Babeş Bolyai, Universitatea Bucureşti, Universitatea de vest din Timişoara (..) Eu nu cred că trebuie să promovăm nici incultura, nici faptul că eşti bun să conduci o ţară, un guvern, un partid, dacă ai fost suficient de prost la şcoală şi dacă ai avut note de 5. Nu, nu cred că eşti bun să conduci, dacă ai avut note de 5”, a mai arătat Rareş Bogdan.
Întrebat dacă educaţia va fi noua linie de campanie pentru prezidenţiale, Rareş Bogdan a spus: ”Noi nu am vrut să fie o temă de campanie, dar ne avantajează”.
Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: