Skip to content
Politică

Rareş Bogdan, odă ”europeană” pentru Cîțu: ”Are curajul lui Mancini”. Ionel Dancă: La fotbal și la politică se pricepe toată lumea

Inquam Photos / George Călin

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a început să-i facă ode „europene” premierului Florin Cîțu, comparându-l pe acesta chiar cu antrenorul Italiei, Roberto Mancini.

“Premierul Cîţu are curajul, exact ca Mancini, marele antrenor al Italiei, care şi-a dus echipa în finală, să îi schimbe la o adică pe Chiellini sau pe Immobile, fără prea multe discuţii, pentru că echipa trebuie să funcţioneze şi pentru că noi i-am dat încrederea noastră pentru a duce această ţară, acest guvern, acest partid spre o guvernare de opt ani”, a afirmat Rareş Bogdan, vineri, la conferinţa de alegeri de la organizaţia judeţeană Vâlcea.

Declarația vicepreședintelui PNL nu doar că a dat start-ul glumelor pe internet, dar a stârnit și amuzamentul colegilor săi liberali. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, liberalul Ionel Dancă a scris că „în politică, la fel ca în fotbal, echipa câștigătoare nu se schimbă”.

„La fotbal și la politică se pricepe toată lumea, nu-i așa?!:) Eu nu mă pricep la fotbal dar am aflat că Giorgio Chiellini, la aproape 37 de ani, are suficient suflu pentru a fi căpitanul echipei care a dus Italia la câștigarea trofeului european. Iar, în politică am învățat că, la fel ca în fotbal, echipa câștigătoare nu se schimbă! Pentru mine, Forza Italia, in politică se traduce cu Forța Dreptei, moțiunea câștigătoare a lui Ludovic Orban pentru funcția de președinte al Partidului National Liberal”, a scris Ionel Dancă pe pagina sa de Facebook.

 

1 comentariu la “Rareş Bogdan, odă ”europeană” pentru Cîțu: ”Are curajul lui Mancini”. Ionel Dancă: La fotbal și la politică se pricepe toată lumea

  1. Bravo,Ionel Danca,da de pamant cu surogatul asta de politician confectionat de presedinte pentru a-i pune pe tava (umfland pana la gretosenie capul lui catu cu laude gaunoase)partidul la sfarsitul mandatului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *