Skip to content
Politică

Rareș Bogdan: Parlamentarii PNL care participă la ședințele legate de moțiunea de cenzură riscă sancțiuni statutare graduale

Inquam Photos / Octav Ganea

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a declarat, la B1 TV, că parlamentarii PNL care participă la ședințele din Parlament legate de moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR riscă sancțiuni graduale conform statutului PNL, nu excluderea din partid.

”În cadrul biroului permanent al PNL nu a rostit nimeni din cei 72 de participanți despre excludere, nimeni nu a folosit acest cuvânt. Nu știu de unde a reieșit că cineva ar urma să fie exclus din partid pentru că despre această chestiune nu s-a discutat. S-a discutat pe mandatarea parlamentarilor și sancțiuni statutare graduale. Ca să ajungi la excludere dintr-un partid e o chestiune de luni și de decizii pe care parlamentarii să le ia contravenind cu politica PNL.

Nici un parlamentar PNL nu va face demersuri în parl pentru dărâmarea propriului guvern. În caz contrar se vor aplica sancțiuni graduale prevăzute în Statut. Se mandatează parlamentarii PNL să nu participe la plenul reunit al Parlamentului și la ședințele birourilor permanente reunite ale Parlamentului”, a explicat acesta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *