Rareș Bogdan: PNL nu o votează pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei, va avea candidat liberal. Nu voi fi eu

RaresBogdan
Sursa foto: INQUAM / George Calin

Prim vicepreședintele PNL Rareș Bogdan spune că liberalii nu o vor susține pe Gabriela Firea pentru candidatura la Primăria Capitalei. El a precizat la Digi24 că liberalii vor avea un candidat propriu și că PSD și PNL vor avea un candidat comun doar dacă social-democrații vor susține propunerea liberalilor.

„PSD și PNL nu îi sondează nici pe Dan Motreanu, nici pe mine. Noi dorim să continuăm activitatea la Bruxelles și la conducerea PNL. Nu intră în intențiile mele nici măcar de a intra în sondajele pe care PNL și PSD. Dacă instituții politice sau alte partide au făcut asta, au făcut-o pe propria răspundere. Eu vreau să reprezint România în Parlamentul European. Nu văd de ce aș intra pe o zonă unde sunt oameni dornici să facă acest lucru. PNL îl are pe Sebastian Burduja, va încerca și alte variante, dar nu eu sau Dan Motreanu”, a spus europarlamentarul.

Întrebat dacă PNL ar putea să o voteze pe social-democrata Gabriela Firea la Primăria Capitalei, Rareș Bogdan a răspuns:

„Ar putea PNL să voteze un candidat al PNL la Primăria Capitalei, nu votează candidat din alte partide”. Întrebat dacă nu va exista un candidat comun cu PSD, europarlamentarul a spus: „Să vedem cum evoluează lucrurile. În momentul acesta, PNL are o singură opțiune: un candidat al PNL. Nu se pune problema unui alt candidat în acest moment. Aștept ca PSD să susțină candidatul PNL”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL