Skip to content
Politică

Rareș Bogdan, premoniție neagră pentru PNL. Care ar fi avantajele majore ale lui Ponta față de liberali

Dan Șova a scăpat, miercuri, de malaxorul Direcției Naționale Anticorupție, după ce nu s-a întrunit numărul necesar de voturi pentru aprobarea solicitării de încuviințare a reținerii și arestării a senatorului PSD.

În acest context, jurnalistul Rareș Bogdan, a declarat, miercuri, în cadrul unei emisiuni televizate la Realitatea TV, că salvarea lui Dan Șova reprezintă, de fapt, salvarea lui Victor Ponta, argumentând că „dacă Dan Șova vorbește, Victor Ponta merge direct la Rahova”.

Totodată, jurnalistul a explicat avantajele pe care Victor Ponta le are față de liberali și modalitatea în care acesta ar putea câștiga alegerile din 2016.

„Afectează întregul PNL (n.r. – votul senatorilor în cazul lui Dan Șova). Victor Ponta s-a salvat pe dânsul. (…) Dacă Dan Șova vorbește, Victor Ponta merge direct la Rahova. În schimb, trecând în latura guvernamentală, Vâlcov lasă un Cod fiscal care poate fi aplicat și are laturi foarte bune. (…) Și dacă Victor Ponta vine cu 20% la TVA, PNL pierde alegerile locale, pierde și alegerile generale, mai ales că în Comisia de cod electoral n-au înțeles nimic. Au lăsat alegerile cu un singur tur de scrutin, ceea ce este benefic pentru PSD. Mai vin și două, trei dosare la Blaga și alți liberali în cap și gata, câștigă Ponta alegerile.”, a declarat Rareș Bogdan.

Citește și UPDATE Reacția lui Vâlcov/ Fostul ministru de Finanțe, REȚINUT chiar de ziua sa de naștere

Citește și Lovitură de teatru în cazul Dan Șova. Câți senatori l-au apărat pe liderul PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *