Skip to content
Politică

Rareș Bogdan, previziuni devastatoare: Să vă așteptați la tot ce este mai rău pentru această țară!

reportervirtual.ro

Jurnalistul Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de putere”, vineri, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, lansează o serie de concluzii sumbre privind viitorul țării noastre.

Concret: jurnalistul susține în postarea sa că urmează o perioadă grea pentru România, subliniind în același timp că ar trebui să ne așteptăm la ”tot ce este mai rău”. Întregul mesa, pe care îl puteți citi mai jos, face referire la informația potrivit căreia Liviu Dragnea ar fi cerut suspendarea tragerii la sorți de la Curtea Supremă.

”Romania nu mai are nici o legatura cu un Stat de Drept. S-a incheiat. Sa va asteptati la tot ce este mai rau pentru aceasta tara. Infractorii au castigat. Gata. S-a incheiat. Mai luptam doar cei care ne incapatanam sa ramanem in picioare. Cei ce nu vrem sa ne predam. Adica justitia din tara aceasta permite ca in momentul cand nu iti convine un Complet de judecata, ca ti se pare ca nu ar judeca cum vrei tu, poti sa faci ca la loz in plic, tragi pana vin in Complet cei pe care esti sigur ca ii poti accesa sa iti dea o solutie favorabila. In Completul vechi i s-a parut ca 3 din 5 judecatori ar putea sa tina cont de probe si sa judece corect, in cel tras la sorti (!!!!!) acum 1 h i s-a parut ca nu poate fi sigur decat pe 2 si jumatate din 5 judecatori si a contestat si aceasta tragere la sorti! Trebuie spus ca si la Completul pe care l-a avut inainte de hotararea CCR care i-a permis dizolvarea Completului cu Iulian Dragomir in frunte, 4 din 5 judecatori erau de asemenea prin tragere la sorti intrati. Daca Dumneavoastra vi se pare ca justitia mai are o legatura in aceasta tara cu justitia dintr-un Stat de Drept, inseamna ca eu nu vad bine si sunt rautacios. Urata tara am ajuns sa avem. Columbia lui Escobat se deosebea doar ca mai avea si niste asasinate la comanda. Nu disperati, foarte probabil vom ajunge si acolo. Urmatoarea etapa, daca nu o sa ii convina nici noul Complet, va fi sa isi aleaga singur judecatorii in asa fel incat sa fie din Teleorman sau sa aiba simpatii PSD-iste declarate. Va rog sa realizati ca Romania a devenit tara infractorilor fericiti si sa fi corect si cinstit in tara aceasta, echivaleaza pentru smecherii si infractorii PSD-isti, cu a fi fraier!”, scrie Rareș Bogdan.

1 comentariu la “Rareș Bogdan, previziuni devastatoare: Să vă așteptați la tot ce este mai rău pentru această țară!

  1. Mare dreptate are Rares, am ajuns sub papucul unui infractor care trebuie urgent inlaturat altfel tara asta se duce de rapa!!! Cand vad moaca urata a hamsterului asta din diliorman, care calca tot ce e curat in picioare imi vine sa borasc!!! Poporul asta chiar doarme somnul mortului, iar la trezire, daca se va trezi candva, va vedea ca a lasat un monstru sa isi bata joc de viata lor si a copiilor lor!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *