Skip to content
Politică

Rareș Bogdan, PRIMA reacție după demisia lui MRU: E o normalitate!

www.flux24.ro

Rareş Bogdan, realizator Jocuri de Putere la Realitatea TV, a comentat decizia lui Mihai Răzvan Ungureanu de a demisiona din funcția de șef al Serviciului de Informații Externe (SIE)

Citiți și Demisie răsunătoare: Ungureanu pleacă de la SIE

„E o normalitate demisia. E o veste normală, care trebuia să se întâmple cu 3 luni în urmă. Preşedintele României i-a cerut cu 3 luni în urma demisia, informaţia e pe surse. E logică, normală. MRU rămâne un om inteligent, cu viitor în politică. Poate fi un excelent ambasador, poate fi un candidat al dreptei în diverse poziţii de senator, deputat. Din informaţiile mele, MRU s-a grăbit în anumite chestiuni. Trebuie să te gândesti la statul român, nu la alte state.

Domnul Răzvan Ungureanu credea ca poate fi şef al SIE slujind şi alte state. Rămâne partea a doua. Gândiţi-vă că viitorul şef al SIE va fi ales de Parlament. Să nu uită’m ca MRU a trecut prin votul celor de la UNPR. Vine examenul Parlamentului pentru viitorul şef al SIE, propus de Preşedintele României. Cred că va face o alegere bună pentru această ţară. Noul şef al SIE să fie loial Romaniei”, a comentat Rareş Bogdan, potrivit Realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *