Skip to content
Politică

Rareș Bogdan, prima reacție după imaginile publicate de Antena3 care îl arată lângă lideri ACL, PMP și PSD. EXCLUSIV Reacția lui Cătălin Predoiu

 Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii Jocuri de putere de la Realitatea TV, a avut astăzi o primă reacție privind imaginile difuzate de Antena3 care îl plasează pe acesta la o întâlnire cu mai mulți lideri ACL, PMP și PSD.

Citește și:  FOTO – Liderii PNL, PDL și PMP, întâlnire de taină. Ce jurnaliști și patroni media au fost prezenți

”Au aruncat o știre falsă pe piață, o intoxicare cu iz de propaganda. I-am dat duminică seară un mesaj lui Mihai Gâdea prin care i-am zis: ”Mihai, este ziua mea. Esti bou?”. Toți care au fost acolo au fost la ziua mea de naștere, am împlinit 40 de ani.

Am fost la un hotel foarte în regulă, din nordul Bucureștiului. Au fost prezenți oameni la care țin, vedete din spațiul mediatic, prezentatori de la Realitatea, prieteni din spațiul public.

La ziua mea de nașteri au fost și lideri PSD, Mircea Geoană, Iulian Iancu, Marian Vanghelie”, a explicat jurnalistul Rareș Bogdan.

În exclusivitate pentru PSnews.ro, liderul PDL, Cătălin Predoiu, prezent și el la aniversarea lui Rareș Bogdan, a explicat următoarele: ”Un jurnalist și-a aniversat ziua de naștere. Au fost invitați din toate partidele, societatea civilă, familie etc. Nu a fost o reuniune politică sau ”secretă”. Am răspuns politicos și cu plăcere unei invitații.”

2 comentarii la “Rareș Bogdan, prima reacție după imaginile publicate de Antena3 care îl arată lângă lideri ACL, PMP și PSD. EXCLUSIV Reacția lui Cătălin Predoiu

  1. Cred, ca astora de la antene3 le-a luat Dumnezeu mintile, iag gadea delireaza fff rau. Toti cred ca ponta il va gratia pe voiculescu. O sa vedem noi cine este ponta… dupa ce va ajunge presedinte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *