Skip to content
Puterea Știrilor Video

Rareș Bogdan, primul pe lista PNL la europarlamentare. Oana Stănciulescu: Plecarea lui lasă un gol în presă!

psnews.ro

Jurnalista Oana Stănciulescu, prezentă în emisiunea Puterea Știrilor cu redactorul-șef PSnews.ro Marinela Angheluș, a explicat cum este percepută plecarea de la postul de televiziune Realitatea TV a jurnalistului Rareș Bogdan, candidatul de top pe lista PNL la alegerile europarlamentare.

Aceasta a afirmat faptul că este o mare pierdere pentru presa televizată, unde raportul este extrem de dezechilibrat între presa care susține majoritatea PSD-ALDE și cea favorabilă opoziției:

”M-a surprins și pe mine, evident. Mai ales că m-a surprins și pe mine faptul că ar putea pleca. În primul moment mi s-a părut o pierdere pentru presă, pentru că Rareș Bogdan a umplut un gol în ultimii ani, nu pe on-line, unde stăm relativ bine, lucrurile sunt echilibrate, ci în ceea ce privește televiziunile, unde e total dezechilibrat raportul de forțe. Majoritatea guvernamentală PSD-ALDE au mult mai multe televiziuni în detrimentul celor care susțin opoziția sau a celor care critică. 

Și atunci, cred că plecarea lui lasă un gol. Nu am primit-o foarte entuziast, însă l-am urmărit în ultimele zile, a dat mai multe interviuri, chiar am fost zilele trecute cu el într-o emisiune de televiziune și l-am urmărit că a dat și mai multor site-uri interviuri, de 3-4 zile este foarte activ și este o surpriză, se descurcă foarte bine sau chiar mai bine ca politician decât ca jurnalist.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *