Skip to content
Politică

Rareș Bogdan răbufnește la adresa lui Băsescu. Mesaj extrem de tăios la adresa fostului șef al statului

" "

Directorul Realitatea TV și moderator al emisiunii ”Jocuri de putere”, Rareș Bogdan, i-a transmis marți seară un mesaj extrem de tăios fostului Președinte al României, Traian Băsescu.

Jurnalistul a precizat că fostul șef al statului ar trebui să fie, alături de Victor Ponta, în închisoare pentru că au furat România. De asemenea, Rareș Bogdan îi transmite lui Traian Băsescu că nu îl suportă, dar că îl așteaptă ca invitat la emisiunea pe care o moderează la Realitatea TV.

" "
" "

Nu în ultimul rând, directorul Realitatea TV promite să realizeze o emisiune din fața sediului DNA, în momentul în care Traian Băsescu va fi chemat la audieri.

„Am un mesaj către tovarășul Băsescu! Tovarășul Băsescu, ca să înțelegeți, dvs. ați afirmat că nu veniți la Realitatea TV pentru că eu aș avea nu știu ce funcție de conducere. Să vă liniștiți, nu am nicio funcție de conducere. Sunt realizator cu contract de censiune, drepturi de autor, la emisiunea mea și la măsuța mea de la Jocuri de Putere. Deci Jocuri de Putere, 21-24. Deci dvs. puteți veni la Realitatea. Dvs. ați zis că nu veniți că are ăla prea mare putere la Realitatea, Rareș Bogdan și nu-l suport. Nici eu nu vă suport pe dvs, recunosc. Ar trebui să fiți în pușcărie și dvs și dl. Ponta și toți cei care ați furat România.

Eu sunt realizator la Realitatea. Că am înțeles că de-aia ați refuzat-o pe colega mea, că aveți o problemă cu mine și ați trimis un mail. Colega mea, în seara asta, v-a trimis un mail în care spune că Rareș Bogdan nu reprezintă decât realizator Jocuri de Putere, contract de cesiune. Deci vă rog frumos să veniți. Dacă vreți să veniți la 21, la 22, eu nu am nicio problemă. Voi lăsa pe un alt coleg, Emma Zeicescu, Eli Roman, Eduard Pastia, pe Lavinia Șandru sau pe cine vreți dvs. să facă emisiune. Pentru că nu-mi doresc să fac emisiune cu dvs. decât în momentul în care veți fi arestat! Recunosc asta!

Dar voi face din față de la DNA când veți fi chemat și dvs. să răspundeți cum v-ați bătut joc de România și cum ați patronat această clică penală în perioada în care ne spuneați că întăriți statul de drept. La revedere, domnule Băsescu!”, a precizat Rareș Bogdan marți seara la Realitatea TV.

4 comentarii la “Rareș Bogdan răbufnește la adresa lui Băsescu. Mesaj extrem de tăios la adresa fostului șef al statului

  1. Pai eu zic ca daca ii aresta DNA-ul pe toti aia care au fost invitati de asta la ziua lui, se rezolva 90% din problema coruptilor. Ce mizerabil este sa scuipi acolo unde ai fost lins cu toate laudele, cum face Basescu. Dar la fel se pare ca este si sa scuipi acolo unde ai lins ani de zile, cum face Rares Bogdan ! E ca si cand ai linge unde ai scuipat, zic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *