Skip to content
Politică

Rareș Bogdan răbufnește: Televiziunea publică a devenit portavocea penalilor! EXCLUSIV

flux24.ro

Jurnalistul Rareș Bogdan a oferit miercuri o declarație pentru PSnews.ro, în care a comentat cele mai recente declarații făcute de președintele Klaus Iohannis la prezentarea bilanțului DNA.

Amintim că președintele Klaus Iohannis a declarat în cadrul evenimentului de la DNA că ”niste inculpati si niste condamnati penal, dupa ce au fost prinsi incalcand legea, s-au unit pentru a discredita pe aceia care i-au cercetat”.

CITIȚI ȘI UPDATE Iohannis: DNA e o instituție eficientă, contrar unei evaluări subiective, tendențioase și partizane/ T. Toader, absent de la eveniment

”Astăzi lucrurile sunt foarte simple: te poziționezi alături de cei care capturează statul, eucu tot regretul, nu pot fi de partea cu Andreea Cosma, cu doamna Alina Bica, cu doamna Terceanu, cu doamna Ana Maria Pătru, cu penalii din jurul lor și cu mulți alții, cu Horia Georgescu, cei care atacă din toate pozițiile statul de drept. În momentul acesta, oamenii de bună-credință sunt obligați (cu toate că vedem abuzurile ”unității de elită” DNA- Ploiești)… suntem obligați ca lucrurile acestea să rămână în umbră. Așa e, din păcate, noi nu mai putem avea o dezbatere normală, noi astăzi suntem obligați să stăm în spateșe Codruței Kovesi și al DNA, pentru că DNA este doar o etapă în capturarea statului”, ne-a declarat jurnalistul Rareș Bogdan.

Mai mult, realizatorul TV a ținut să atragă atenția asupra faptului că ”dacă va cădea DNA și Laura Codruța Kovesi, mâine vor cădea serviciile de intelligence”.

”Dacă va cădea DNA și Laura Codruța Kovesi, mâine vor cădea serviciile de intelligence. CCR-ul dă lovitură după lovitură serviciilor de intelligence și sistemului de securitate națională, ultima acum 15 minute: cu mnadatele de siguranță națională restricționate. După aceasta, urmează președintele. Vedeți atacurile la care este supusă Realitatea TV, vedeți linșajul la care este supus Digi, transformat în reprezentat al statului paralel, SRI, SIE. Acolo sunt jurnaliști foarte buni, ca și la Realitatea TV. Nimeni nu vorbește de faptul că televiziunea publică a devenit portavocea penalilor, mai rău decât Antena 3 sau decât alte televiziuni. Nimeni nu vorbește că este un bloc al 4 televiziuni și tot ce înseamnă site-uri cu excepția Realitatea.net, Hotnews, Ziare.com, parțial Adevărul și PSnews.ro, care s-au predat complet penalilor, și atunci noi suntem obligați în momentul acesta să stăm în spatele Laurei Codruța Kovesi să amânăm verdictul în caul lui Portocală sau a altui procuror care a derapat și a fcăut abuzuri clare, inadmisibile- dar lucrurile acestea pălesc în momentul în care asițti cum România se poate scufunda, România poate derapa atât de grav încât Polonia și Ungaria să fie doar niște așteptări pe care nu le vom atinge niciodată. Noi mergem direct în zona Belarus- Turcia. La noi nu mai există treceri prin etapa Polonia – Ungaria ,ajungem direct în etapa Turcia – Belarus”, a continuat jurnalistul Rareș Bogdan.

Nu în ultimul rând confruntat cu răspunsul venit din partea liderului PSD, Liviu Dragnea, la declarațiile președintelui Klaus Iohannis, jurnalistul Rraeș Bogdan a adăugat că ”Domnul Dragnea, cu calmul acela aparent, amenință.

CITIȚI ȘI Dragnea, răspuns tăios pentru Iohannis: Dacă va continua așa, va greși!

”Este o amenințare. Domnul Dragnea, cu calmul acela aparent, amenință. Dânsul știa ce vine de la CCR de-asta a zis că nu îl preocupă ce se întâmplă la DNA. Face același joc ca în ianuarie 2017. El nu știa de ordonanța 13, se ocupa cu servitul apelor minerale la masa lui Donald Trump. Dânsul face acest joc al detașării de subiecte, în realitate fiind cel care orchestreză întregul asalt. Asaltul este orchestrat de Liviu Dragnea și de Călin Popescu Tăriceanu, să nu ne îmbătăm cu apă rece”, a conchis realizatorul Realitatea TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *