Skip to content
Politică

Rareș Bogdan, radiografie dură a guvernării PSD: Un amestec de ticăloșie și tâmpenie care afectează exact cele mai defavorizate categorii

Inquam Photos / Octav Ganea

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, într-o postare pe pagina personală de socializare, face o radiografie dură a guvernării social-democraților. Rareș Bogdan susține în postarea sa că ”ceea ce a făcut PSD este un amestec de ticăloșie și tâmpenie care afectează exact cele mai defavorizate categorii, cele care nu-și permit asistență medicală privată și stau la coadă cu lunile pentru investigații mai complicate”.

„Ceea ce a făcut PSD se numește hold-up împotriva poporului român. Un amestec de ticăloșie și tâmpenie care afectează exact cele mai defavorizate categorii, cele care nu-și permit asistență medicală privată și stau la coadă cu lunile pentru investigații mai complicate. Soluții ar fi fost, dacă erau preocupați să rezolve probleme, nu să-și cumpere bunăvoința românilor, prin decizii populiste. Știu că așteptați măsuri, sunt conștient că doriți să aflați soluțiile PNL, dar noi v-am promis și că vă ținem la curent cu ceea ce descoperă miniștrii în buget. Iar dimensiunea dezastrului este enormă. Vin și soluțiile, vă asigur!
Încă ceva: înțeleg de ce reacționează dement goarnele pesediste după fiecare dezvăluire legată de modul cum au administrat țara. Au mințit că se pricep să guverneze, iar acum iese la iveală, cu cifre și documente, faptul că habar nu aveau. Șeful clasei era cel mai nătărău elev”, scrie Rareș Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *