Skip to content
Politică

Rareș Bogdan, reacție furibundă cu privire la ancheta DNA împotriva lui Chiliman. Dezvăluie o discuție avută cu Blaga despre edilul sectorului 1

Jurnalistul Realitatea TV, Rareș Bogdan, a avut o reacție extrem de dură la adresa ultimului ”client” al procurorilor DNA, Andrei Chiliman.

Reamintim că procurorii DNA au descins joi dimineață la sediul Primăriei Sectorului 1, Andrei Chiliman fiind, potrivit unor surse judiciare, suspectat de trafic de influență în dosarul lui Iulian Herțanu, premierul lui Victor Ponta.

Citește și: Se cutremură din nou PNL-ul? Prim- vicepreședinte liberal, în vizorul DNA. Va fi dus la audieri (surse)

Referindu-se la primăria sectorului 1, Rareș Bogdan subliniază că ”acolo puroiul corupție a dat pe din-afară” și că în spatele imaginii de burghez a lui Chiliman s-ar ascunde ”un mafiot.”

”Acolo unde puroiul coruptiei a dat pe din-afara. In spatele imaginii domnului Chiliman se ascundea un mafiot. Eu stiti ca vorbesc din auzite…

DNA nu previne, DNA combate si curata. De prevenit ar fi trebuit sa previna partidele.

Am spus public: este inacceptabil pentru PNL sa isi afiseze numele cu persoane precum Chiliman. Circulau in mediul de presa informatii cu privire la ce facea Chiliman acolo. (…) I-am zis domnului Blaga, la interviul pe care l-am făcut acum 2 saptamani, ca ar trebui sa isi caute candidat la sectorul 1.

In acest moment, PNL nu se poate dezlipi de imaginea lui Andrei Chiliman. Coruptia nu se raspandeste doar in partidul baronilor rosii, ci si in partidul prezidential.

(…) Sectorul 1 are cel mai mare buget din tara. E mai mare cu 26.000 de euro decat bugetul Primariei Capitalei.”, a precizat joi jurnalistul Realitatea TV, Rareș Bogdan.

3 comentarii la “Rareș Bogdan, reacție furibundă cu privire la ancheta DNA împotriva lui Chiliman. Dezvăluie o discuție avută cu Blaga despre edilul sectorului 1

  1. Te uiti la Rares Bogdan si la Silviu Manastire. Sau invers. Si ti-e evident ca acel contract cu firma ROMPREST e total fraudulos, atata timp cat gunoaiele sunt inca la vedere chiar si in toiul noptii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *