Skip to content
Politică

Rareș Bogdan reacționează după atacul lui Cioloș la președintele Iohannis: Mi se pare că a exagerat!

 

Liberalul Rareș Bogdan a precizat pentru PSNews.ro că atacul fostului premier, Dacian Cioloș, la președintele Klaus Iohannis i se pare exagerat și că nu există argumente care să-l susțină. Rareș Bogdan a mai spus și că nu dorește să intre într-o polemică cu liderul partidului PLUS, considerând că adevăratul adversar este reprezentat de Partidul Social Democrat.

“Am auzit declarația domnului Cioloș și cred că ea reprezintă o neclaritate, mai ales că nu există argumente care să susțină ideea pe care a lansat-o. Președintele Klaus Iohannis este primul președinte care are curajul să refuze Partidul Social Democrat. Este primul președinte care respinge miniștri pe motive de incompetență sau incompatibilitate morală și a dovedit că poate face opoziție eficientă la PSD, sesizând Curtea Constituțională în cazul proiectelor sau legilor care afectau statul de drept.

Nu a tăcut niciun moment, nu a semnat un pact de coabitare cu social-democrații și nu a încercat niciun moment să negocieze stabilitatea României. De aceea mi se pare că Dacian Cioloș a exagerat. Cu atât mai mult cu cât el știe foarte bine ce înseamnă responsabilitatea pe care o are Klaus Iohannis în privința guvernarii României. Eu nu vreau să intru într-o polemică cu Dacian Cioloș. Trebuie să fim conștienți de faptul că adversarul nostru este PSD și mai sunt multe bătălii de dat”, a conchis Rareș Bogdan.

Fostul premier, Dacian Cioloș, care deschide lista Alianței USR-PLUS, a lansat, duminică seara, primul atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, pe care l-a numit ”un președinte fără soluții”.

”Președintele țării trebuie să își asume decizii. Dacă nominalizezi în fruntea guvernului toate, dar chiar toate marionetele unui infractor ca Dragnea, tu, ca președinte, trebuie să îți asumi responsabilitatea pentru nominalizare”, a mai declarat Cioloș. ”Vrem un președinte implicat și responsabil, un parlament care să răspundă voinței poporului! Și un guvern profesionist!”, a mai spus Cioloș.

Atacul vine la două zile după ce liberalii s-au delimitat de guvernul Cioloș. Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, într-o conferință de presă la Vaslui, că propaganda PSD pune Guvernul Cioloș „în spinarea” liberalilor, dar uită că, de fapt, au sprijinit acest guvern și i-au dat voturile pentru învestitură. Liderul PNL a infirmat că președintele Klaus Iohannis și-ar fi asumat Guvernul Cioloș.

1 comentariu la “Rareș Bogdan reacționează după atacul lui Cioloș la președintele Iohannis: Mi se pare că a exagerat!

  1. Sunt stupefiat de discursul domnului Cioloş… nu mă aşteptam. A greşit şi în cazul în care va continua infractorii vor avea de câştigat, România va pierde. Explicați-vă d-le Cioloş, vă rugăm dar, țineți minte scopul final: -eliberarea țării de sub dominația ciumei roşii.
    PS: Cel de al treilea ministru a fost acceptat din câteva motive obiective, foarte clare şi nu cred faptul că dumneavoastră nu le-aţi înţeles…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *