Skip to content
Politică

Rareș Bogdan reacționează după clasarea dosarului Revoluției

Jurnalistul Rareş Bogdan, a reacționat, vineri,  pe marginea deciziei procurorilor militari de a clasa dosarul Revoluției din 1989.

Deşi această informaţie a fost dată de surse apropiate anchetei, Rareş Bogdan a arătat că, dacă aceasta va deveni oficială, „se dovedeşte că tot ce am crezut noi în ultimele 48 de ore e fals”, iar „România nu mai are nicio sansă cu actualii lideri.”

„Ne dovedeşte că, de fapt, a fost praf în ochi subiectul învinuirii celor şapte pe dosarul Mineriadei, pentru că este inadmisibil să consideri că în 21, 22 şi 23 decembrie, cineva nu a fost vinovat pentru morţi: au murit 1.000 de oameni, 3.000 au fost răniţi. Dacă cineva spune că nimeni nu a fost vinovat pentru asta, înseamnă că cineva vrea să ne creadă fie proşti, fie uşor de manipulat”, a declarat Rareş Bogdan.

„Ne demonstrează că în România, dreptatea umblă cu capul spart. În această ţară nu se doreşte adevărul (…). Românii, 26 de ani, au avut de tras de pe urma unei clase politice infecte, a unor neocomunişti care nu au dorit ruperea de comunism, ci doar ruperea de Ceauşescu. (…) Degeaba încearcă să ne demonstreze cât sunt de democraţi domnul Petre Roman sau alţii. Ei rămân nişte neocomunişti, care încearcă să ne creeze o faţadă de democraţie”, a adăugat jurnalistul.

Procurorii militari au hotărât ca dosarul Revoluției române din 1989, în urma căreia peste 1.000 de persoane au fost ucise, să fie clasat, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *