Skip to content
Politică

Rareș Bogdan, revoltă pe Facebook: Vă voi bloca complet apelurile!

www.flux24.ro

Jurnalistul Rareș Bogdan, vineri, pe pagina personală de Facebook, a postat un mesaj în care i-a rugat pe toţi cei care au numărul lui de telefon să nu-l mai dea nimănui.

„Vă rog frumos pe toţi ce care aveţi nr. meu de telefon, să nu-l mai daţi nimănui, dar absolut nimănui. Dacă, totuşi, o veţi mai face, vă voi bloca complet apelurile în telefonul meu, oricine aţi fi. Am acelaşi nr. de tel de 20 ani şi 10 zile şi consider că îl are suficientă lume, iar cine vrea să mă găsească, mă găseşte pe e-mail, mesageria privată facebook sau chatul instagram. 

De asemenea, mai am o rugăminte. Având în vedere că eu folosesc telefonul, şi aşa prea încărcat şi asaltat pe chestiuni ce ţin de emisiuni, informaţii, e-mailuri etc. nu mai doresc să-mi trimită nimeni nici glumiţe, nici imagini cu glumiţe, nici clipuri cu glumiţe. Îmi ajunge gluma generală din România.

Toate acestea îmi încarcă telefonul aiurea şi mă obligă să fiu cu ochii pe el, pentru tot felul de năzbâtii care nu mă interesează, eu realmente am treaba şi n-am timp de prostioare de genul asta, fără să fac pe interesantul. Apropo, poate să mă lămurească cineva de unde demenţa asta, cam din decembrie – ianuarie, cu glumiţele vizuale pe telefonul mobil? Mie mi se pare o înstrăinare şi mai mare a individului şi un fel de „hai să părem prieteni cu oameni pe care abia i-am văzut sau cu care am băut în cel mai bun caz o cafea”. NU E pe gustul meu, ştiu, o să par ursuz, fiţos, arogant, dar asta e.

Vă rog respectaţi-mă, ca să vă respect. Mulţumesc!”, este mesajul transmis de Rareş Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *