Skip to content
Politică

Rareș Bogdan ripostează și lansează atacuri furibunde la adresa tandemului Udrea- Băsescu

După ce fostul Președinte al României, Traian Băsescu, a atacat dur Realitatea TV și pe ”echivalentul lui Mihai Gâdea”, referindu-se la jurnalistul Rareș Bogdan, acesta din urmă ripostează și face o serie de precizări ironice și în același timp dure despre tandemul Băsescu- Udrea.

Citește și: Băsescu, atacuri furibunde la adresa Antenei3, RTV și Realitatea: „Se face jurnalism de prostituție la Antena3”

”Elena Udrea trebuie să se bucure dacă scapă cu foarte puține zile de arest. A exagerat. Nu am știut că e atât de influentă. Adică ea vorbea cu George Maior la nivelul cum vorbim noi la telefon.

Uitați-va la Klaus Iohannis, decent, nu intervine, nu dă interviuri deșucheate. Uitati-vă la Traian Băsescu. Omul astă a venit și se războiește cu televiziunile și niște moderatori. Vrea să revină cu circ. Scandal! Scandal!”, a precizat directorul Realitatea TV, Rareș Bogdan într-o emisiune televizată la postul pe care îl conduce.

Rareș Bogdan a continuat să își prezinte pozițiile față de arestarea Elenei Udrea și în debutul emisiunii ”Jocuri de putere.”

”Poate vedem o ciupercă atomică în momentul arestării Elenei Udrea, când va vorbi în plen. Dumneai a spus multe, dar nu a adus probe. În campania prezidențială ne întrebam cât mai durează curățenia pe port-avion. Eu cred că țara trebuie primenită țara. 

(…) Pe mine mă interesează cum se recuperează banii furați. Eu mă întreb unde ar fi fost România acum dacă nu s-ar fi furat atât de mult.

Cine rămâne în picioare? Câți? Dacă maeștri sunt îmbătrâniți în rele, cum arată discipolii lor? (…) Nu eu am făcut 7 revelione alături de familia Cocoș (n.r. referindu-se la Traian Băsescu)”, a subliniat Rareș Bogdan în emisiunea sa de la Realitatea.

Citește și: Traian Băsescu, mesaj de forță pentru Elena Udrea. Gestul care l-a impresionat pe fostul Președinte

 

5 comentarii la “Rareș Bogdan ripostează și lansează atacuri furibunde la adresa tandemului Udrea- Băsescu

  1. Nuuuuu….tu ai facut Vanghelioane !!1 Pt bani – normal nu ??? Da`….taxele si impozitele la stat, cacsa nu mai vorbesc de datoriile la creditori …cand o sa le platesti ???? Haaaa…???? Cinstitu` lu` peste ???

  2. Vai, vai, vai! Mare om, mare caracter! Gata, toti intorc armele. Pana mai ieri erau pupincuristi, azi au devenit critici ai fostului regim. Ca sa vezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *