Skip to content
Alegeri Politică

Rareş Bogdan: România a dovedit că este europeană; PNL va cere alegeri anticipate

Rareș Bogdan, candidatul care a deschis lista PNL pentru alegerile europarlamentare, a declarat duminică seară după anunțarea primelor rezultate ale scrutinului pentru Parlmentul European, că România a dovedit că este europeană.

Dragi români, vă felicit pentru că astăzi România a dovedit că este europeană. Prezența la vot a dovedit că acestei țări, în momente de cumpănă, îi pasă, că acest neam nu se lasă îngenucheat atunci când o gașcă de infractori încearcă să-l îngenuncheze”, a spus Rareș Bogdan, coform b1.ro.

PNL va cere de urgență organizarea de alegeri anticipate, a anunțat duminică seară Rareș Bogdan. după anunțarea primelor rezultate de la alegerile europarlamentare.

Candidatul care a deschis lista PNL la euroalegeri a vorbit și despre dificultatea cu care s-au desfășurat alegerile în Diaspora și a declarat că Teodor Meleșcanu și Carmen Dan trebuie să demisioneze din funcțiile de miniștri de Extrene și de Interne.

Cei care au blocat votul din diaspora vor plăti scump. Nu știu dacă domnul Meleșcanu și doamna Carmen Dan și-au înaintat demisia, dacă nu, să o facă de urgență. Viorica Dăncilă trebuie să plece pentru că nu a dat OUG pentru a prelungi programul în diaspora.

În acest moment îi anunț pe toți românii că dat fiind că trei partide de la noi probabil nu vor face pragul, pe această cale vă anunț că PNL va fi al treilea partid din PPE.

În plan intern, dat fiind că mulți baroni PSD îi cer demisia lui Dragnea, în frunte cu Oprișan, cu Olguța Vasilescu, înțeleg că și Firea cere același lucru, dar fiindcă Ponta a intrat în Parlamentul European se va reconfigura situația din Parlament, iar PSD va avea o hemoragie cruntă.

Dincolo de toate astea, vom cere alegeri anticipate de urgență pentru ca românii să se poată exprima cine doresc să îi conducă. La ora 23.00 președintele PNL va face declarații și va oferi mai multe detalii”, a declarat Rareș Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *