Skip to content
Politică

Rareș Bogdan rupe tăcerea despre fotografia cu Daciana Sârbu. Ce i-a șoptit soției lui Ponta

Jurnalistul Rareș Bogdan explică, într-o postare pe pagina de Facebook, ce făcea în fotografia care a devenit virală pe internet în care apare alături de Daciana Sârbu.

Acesta a afirmat că îi spunea Dacianei să nu-și mai lase soțul să îmbrace vestă peste cămașă, atunci când poartă costum.

„Doamnelor si Domnilor, legat de poza care circula pe facebook…am vazut si eu ca m-au fotografiat chiar atunci…. Nu e nici un pupat! I-am spus ceva la ureche D-nei Daciana Sarbu, mai exact sa nu il mai lase pe sotul ei, care e Premier al Romaniei totusi, sa poarte vestuta la costum, pentru ca e o chestiune ce tine de alte vremuri. E usor desuet. Simplu. Asta i-am spus. Eu tin ca romanii, oricare ar fi ei, sa arate macar ca politicienii italieni, daca nu ca cei britanici. D-na Sarbu mi-a raspuns ca stie si mi-a explicat si de ce poarta vestuta sotul ei. Am inteles.
Eu le atrag atentia invitatilor, inainte de a intra in direct, indiferent de culoarea lor politica, inclusiv sa isi aranjeze nodul la cravata! Iar multora le dau sacouri sau camasi sau si una si alta, pentru ca nu permit nimanui sa apara la „Jocuri de putere” ca de pe strada, club sau teren de sport!”, a scris Rareș Bogdan.

2 comentarii la “Rareș Bogdan rupe tăcerea despre fotografia cu Daciana Sârbu. Ce i-a șoptit soției lui Ponta

  1. Vesta sub sacou denota clasa domnu teleprezentator. n-ai matale de unde sa stii, ca n-ai ajuns acolo. Lasa sfaturile, mai ales daca’s proaste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *