Skip to content
Alegeri Politică

Rareș Bogdan, scenariu exploziv: PSD va anunța suspendarea lui Iohannis/ Dragnea: Nici vorbă despre așa ceva

PS News

Capul de listă al PNL la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, a declarat că, din informațiile sale, Liviu Dragnea va anunța suspendarea lui Klaus Iohannis, duminică seara. În replică, Liviu Dragnea a spus că nici nu se pune problema de așa ceva.

Sunt două chestiuni grave. Prima: vor să anunțe suspendarea președintelui, ceea ce duce România într-o criză fără precedent, pentru că nu-i mai oprește nimeni. Și doi: invalidarea referendumului, ceea ce va însemna pentru Dragnea că românii susțin infractorii. Că românii susțin aministia și grațierea corupților. Și veți vedea ordonanțele, miercuri, în Guvern”, a spus Rareș Bogdan.

Președintele PSD a anunțat că nu se pune problema unei suspendări a șefului statului, așa cum a declarat Rareș Bogdan.

Păi de ce să-l mai suspendăm, că în câteva luni va pleca de la Cotroceni. Iohannis nu va mai fi președinte în următorul mandat. Sub nicio formă PSD nu va iniția și nu va vota suspendarea lui Klaus Iohannis. Ceea ce a vrut să facă Rareș Bogdan arată disperarea lor, vor să creeze emoție negativă ca să vină lumea la vot. Îl lăsăm acolo ca să se umple de ridicol până la alegerile prezidențiale„, a completat Liviu Dragnea.

1 comentariu la “Rareș Bogdan, scenariu exploziv: PSD va anunța suspendarea lui Iohannis/ Dragnea: Nici vorbă despre așa ceva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *