Skip to content
Puterea Știrilor Video

Rareș Bogdan scoate la iveală un caz cutremurător: Mi-au dat lacrimile când mi-au povestit

Featured Video Play Icon

Rareș Bogdan, candidatul din vârful listei PNL la alegerile europarlamentare, și jurnalistul Oreste Teodorescu, s-au întâlnit cu românii din Italia, în perioada 22-23 martie 2019.

Prezent joi la Puterea Știrilor, Rareș Bogdan a povestit un caz cutremurător ce i-a fost prezentat la întâlnirea cu românii din Italia.

Pe românii de acolo îi doare rău o chestiune cutremurătoare. Mi-au dat lacrimile când mi-au povestit. Mi-au spus: <<Domnul Bogdan, știți că ne costă 5000 de euro să ne aducem morții acasă și că în frigiderele din morgile din Italia sunt câteva zeci de persoane decedate care așteptă un moment ca să ajungă acasă și famiile nu au bani?>> Ce țară e asta, care nu este în stare să își aducă măcar morții acasă?

Până și bulgarii sau albanezii fac asta. România nu face un gest. Mi-au povestit, sub protecția anonimatului, că au fost cazuri anul trecut și acum 2 ani când și-au adus morții așa: au venit bărbații cu ei în mașină și la graniță le-au spus că dorm ca să îi poată băga în țară să îi înmormânteze. Astea sunt lucruri care arată degradarea unei clase politice, a celor de la putere, care clamează atenția pentru cei sărmani și în realitate nu fac decât avere”, a dezvăluit Rraeș Bogdan la Puterea Știrilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *