Skip to content
Politică

Rareș Bogdan, semnal de alarmă în urma atentatelor: Securitatea europenilor nu este negociabilă

Inquam Photos / George Calin
" "

Europarlamentarul Rareș Bogdan trage un semnal de alarmă în urma atentatelor care au avut loc în Europa în ultima perioadă, afirmând că securitatea europenilor nu este negociabilă.

Securitatea europenilor nu este negociabilă. Să ne trezim, oameni buni! Atacurile teroriste s-au întors în Europa și mai mișele (dacă era posibil așa ceva), căci autorii au mizat pe anumite vulnerabilități ivite în urma măsurilor de protecție generate de pandemie. Însă știu ceva: în fața pericolului, Europa va strânge rândurile”, a scris Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

" "
" "

El spune că Europa se află în pericol şi cetăţenii au nevoie să fie protejaţi: „Uniunea Europeană este atacată pe mai multe flancuri, iar unele măsuri pentru a ne proteja casa comună ne sunt la îndemână imediat. Dacă își imaginează cineva că instituțiile europene se vor ascunde în buncăr și vor privi cum cineva dorește cu orice preț să demoleze unitatea UE, ei bine, calculează greșit. De fiecare dată când eurosistemul a avut în față un pericol, s-a mobilizat și și-a protejat cetățenii.”

Rareș Bogdan consideră că internetul reprezintă un mijloc prin care teroriștii incită la ură.

Mă bucur că președintele Grupului EPP din Parlamentul European, Manfred Weber, a adoptat o poziție tranșantă și a cerut deblocarea inițiativei care autorizează eliminarea într-o oră a conținutului platformelor online ce promovează asemenea nenorociri.”, a mai scris Rareş Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *