Skip to content
Politică

Rareș Bogdan, semnal TRANȘANT: în ce condiții ar prelua PNL București

Inquam Photos / Octav Ganea

Rareș Bogdan a declarat, luni, că e pregătit să preia filiala PNL București, cu condiția să vină cu propriul secretar general și ca cei șase președinți ai organizațiilor liberale de sectoare să fie numiți tot de el.

„Dacă condițiile mele se acceptă probabil voi lua această decizie, dar condițiile mele sunt extrem de dure și nu știu dacă vor conveni: Opoziție totală la PSD. PSD guvernează prost Capitala, deci nu voi accepta niciun fel de înțelegere de niciun fel. Nu voi vota nicio inițiativă a primarilor PSD. Dacă ei sunt pregătiți să intre în opoziție radicală cu PSD, atunci vor accepta condiția. De asemenea, dacă vor accepta și cererile mele, care nu sunt de negociat, adică cei șase președinți de sectoare vor fi aleși de mine, nu de altcineva”, a declarat Rareș Bogdan, înaintea ședinței BEX al PNL, care are loc luni, la Parlament.

O altă condiție a acestuia este crearea propriei echipe. El vrea să vină cu propriul secretar general.

Voi dizolva toate birourile de conducere actuale ale organizațiilor și îmi voi pune propriul meu secretar general și cei trei prim-vicepreședinți. Dacă acceptă cei din conducerea națională cererile mele care sunt cât se poate de clare, adică nu Rareș Bogdan singur, cu o echipă ce nu îi aparține, ci Rareș Bogdan și echipa sa, atunci sunt pregătit să preiau Bucureștiul, altfel nu”, a adăugat Bogdan.

Cristian Bușoi a anunțat, luni, că va demisiona din funcția de președinte al PNL București. El a declarat, luni, că singura demisie a organizației pe care încă nu o are este a președintelui PNL Sector 2, respectiv a Ancăi Boagiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *