Skip to content
Politică

Rareș Bogdan: Singurii care pot să-i facă de petrecanie lui Dragnea sunt cei din PSD EXCLUSIV

reportervirtual.ro

Liviu Dragnea este în stare de orice pentru a rămâne în libertate și a-și păstra averea imensă, crede Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan dă dreptate pesediștilor care se plâng, neoficial, că Dragnea duce de râpă partidul și chiar expune PSD-ul la pericolul de a pierde guvernarea.

”Strategia construită de consilierii domnului Dragnea, atât cei trei străini cât și cei doi din România, este aceasta: dăm oricum amnistia pentru că salvează o mulțime de oameni din PSD și în primul rând pe domnul Vâlcov. Nu doar pe domnul Dragnea și pe fiul acestuia. Domnului Dragnea nu-i pasă de partid, cum nu-i pasă nici măcar de România.Domnul Dragnea vrea un singur lucru: libertatea și rămânerea cu sume colosale de bani. Domnia sa nu dorește să intre în pușcărie. Nici dânsul și nici restul de 62 de lideri aflați, într-un fel sau altul, în aceeași situație cu domnia sa. Și atunci sunt în stare să facă orice: să-l folosească pe consulul român la New York și firma de lobby a domnului Giuliani pentru ca domnul Giuliani să dea o scrisoare care să arate că SUA ar fi preocupate de amnistie, dar astăzi Ambasada americană tocmai le-a dat una peste nas cum n-au mai primit. Și multe altele pentru că ei nu se gândesc la România, nu se gândesc la guvernare, se gândesc strict la chestiunea care îi privește pe ei”, a detaliat Rareș Bogdan pentru PSnews.

Cunoscutul realizator TV crede însă că ”boala” Dragnea are și leac.

”Singurii care pot să-i facă de petrecanie sunt cei din PSD care înțeleg că partidul se prăbușește. Ioan Rus a înțeles mai devreme, Mihai Tudose a înțeles mai devreme, Victor Ponta și Bănicioiu au înțeles mai devreme. Acum a înțeles și doamna Andronescu a cărei scrisoare a avut un efect mult mai puternic decât se credea în PSD pentru că e un lider care vine din vechiul PSD și este ascultată de susținătorii lui Ion Iliescu, susținătorii din anii 90. Faptul că Dragnea a intrat într-un clinci dur cu Gabriela Firea prin doamna Cliseru, prefectul Capitalei, poate să-i aducă lui Dragnea sfârșitul. Toți acești lideri – Ponta, Tudose, Rus, Andronescu, Bănicioiu și, acum, Gabriela Firea cu soțul dânsei, Pandele – pot să reprezinte pentru Liviu Dragnea exact masa critică necesară să-l răstoarne și să-i ia partidul. Pentru că PSD este obligat să se salveze, petru sutele de mii de membri, pentru milioanele de votanți, pentru aleșii săi locali și pentru parlamentarii săi. Liviu Dragnea controlează încă CEX-ul, puterea lui Liviu Dragnea de acum 5 – 6 luni nu mai este puterea de acum, dar el va forța orice”, susține Rareș Bogdan.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *