Skip to content
Politică

Rareș Bogdan: Statul român nu a avut niciun merit în aducerea lui Radu Mazăre acasă

PS News

Rareș Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a declarat luni, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, că autoritățile române nu au niciun merit în aducerea lui Radu Mazăre în țară.

Statul român nu a avut niciun merit în aducerea lui Mazăre acasă. El a fost adus acolo pentru că acolo era drogat și s-a certat cu fiul şefului de trib din zonă pe un teren unde urma să-și mai construiască niște bungalouri. Sunt informații din presa malgașă. 

A fost un scandal pe niște concesiuni de teren, pe bungalourile pe care le avea acolo și cele două plaje pe care le administra. (…) Acolo nu a mers nici cu șeful de trib, nici cu noua putere din Madagascar și oamenii l-au trimis frumos pachet acasă. Autoritățile române, deși nu și-ar fi dorit să-l primească, nu mai aveau ce face, au fost nevoite să-l ia de bun. 

Dacă Radu Mazăre începe să vorbească, Liviu Dragena stă la pușcărie 272 de ani. Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu sunt cei care au stat în spatele evoluției lui Liviu Dragnea”, a declarat Rareș Bogdan, la B1 TV.

După un an și jumătate în care s-a aflat în Madagascar, Radu Mazăre a fost adus luni seară în România. Fostul edil a fost adus cu o aeronavă Tarom, de la Paris, însoţit de o escortă formată din 12 poliţişti francezi şi români.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *